marți, iunie 28, 2011

Pastila Zilnica de Ras! Scare Pranks Compilation

Azi o editie speciala la pastila zilnica de ras!
Ce ziceti...? Voi daca ati pati asa ceva, v-ati speria? :))

Viralul Zilei: Japonezii si pneurile

Despre japonezi se poate spune multe, chiar foarte multe.
Sunt bogati, fericiti, loviti de soarta pe alocuri dar precum vorba romaneasca, orice sut in fund e un pas inainte... asa si ei se repun pe picioare si chiar mai fresh decat erau inainte. E suficient sa ne uitam la catastrofa ce s-a abatut asupra lor in primavara acestui an...
Una peste alta, o alta fata a lor e reprezentata de umorul specific tarii soarelui rasare. Inca o data in plus ca argument aduc un clip semnat Japan Humor, un clip senzational in care vom vedea ce traznai mai fac sau mai inventeaza japonezii in materie de jocuri.
Prieteni, care cauciuc-pneu e mai tare? Japonezii le-au testat la Olimpiada de Sarituri a Pneurilor....

Noutati Recomandarea Zilei

Dupa cum stiti, ieri Google a realocat pagerank-uri tuturor site-urilor de pe Pamant. Unele au crescut, altele au scazut... Recomandarea Zilei si-a pastrat PR4 iar ca noutate... o sumedenie de subpagini ale acestui site au primit pagerank 1, 2 sau 3.

In aceste conditii in noaptea ce a trecut am respectat intelegerea avuta cu toti partenerii de link exchange. Foarte multe site-uri au ajuns pe prima pagina Recomandarea Zilei deoarece au crescut in pagerank ajungand la minim 3, conditie principala pentru a ajunge in Homepage. Totodata am reorganizat linkurile cu pagerank mai mic de 3, in pagina dedicata.
Multumesc pentru onestitate si fidelitate celor ce au respectat asemeni mie, conditiile intelegerii iar celorlalti nu pot decat sa le spun... sanatate si adio! :):)

Cum am asteptat acest moment al alocarii pagerank-urilor, pot linistit de acum incolo sa aduc modificari majore site-ului. Pana acum modificarile au fost minore pentru a nu afecta prea mult indexarea google care oricum a avut de suferit dar aceste modificari au pregatit terenul noii teme care sper sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi cititori de Recomandarea Zilei.

Pentru scurt timp inscrierile in Directorul Web Recomandarea Zilei au fost suspendate pentru a putea organiza noul Director WEB. Dupa lansare fiecare va gasi modalitatea dorita de inscriere.

Si tot pentru optimizare am achizitionat de ceva vreme, domeniile: www.recomandarea-zilei.ro si www.recomandareazilei.ro

Mai am si alte proiecte in derulare pe care doresc sa vi le prezint pe scurt. Mai intai doresc sa va prezint site-ul VoIP Reseller Romania unde puteti afla detalii despre cum sa sunati GRATIS pe fix sau cat mai ieftin posibil pe mobil, din Romania in Romania si din... sau in orice alta tara de pe Mapamond.

In fine, pentru moment am sa ma opresc la un alt proiect personal, Romania Host Net - Sursa ta de Hosting!. Prin Romania Host Net puteti lua gazduire WEB la cel mai mic pret din Romania, garantat! Preturile prezentate sunt unele promotionale iar timpul de care va puteti bucura de ele este limitat. Cu alte cuvinte, daca aveti nevoie de hosting ieftin atunci comandati de la Romania-Host.net

Echipa - Recomandarea Zilei

Noutati Recomandarea Zilei

Dupa cum stiti, ieri Google a realocat pagerank-uri tuturor site-urilor de pe Pamant. Unele au crescut, altele au scazut... Recomandarea Zilei si-a pastrat PR4 iar ca noutate... o sumedenie de subpagini ale acestui site au primit pagerank 1, 2 si 3.

In aceste conditii in noaptea ce a trecut am respectat intelegerea avuta cu toti partenerii de link exchange. Foarte multe site-uri au ajuns pe prima pagina Recomandarea Zilei deoarece au crescut in pagerank ajungand la minim 3, conditie principala pentru a ajunge in Homepage. Totodata am reorganizat linkurile cu pagerank mai mic de 3, in pagina dedicata.
Multumesc pentru onestitate celor ce au respectat asemeni mie, conditiile intelegerii iar celorlalti nu pot decat sa le spun... sanatate si adio! :):)

Cum am asteptat acest moment al alocarii pagerank-urilor, pot linistit de acum incolo sa aduc modificari majore site-ului. Pana acum modificarile au fost minore si au pregatit terenul noii teme care sper sa satisfaca

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Iunie 2011 -4-

E normal sa mai avem o noua runda cu 10 goluri, cele mai frumoase... asa ca nu va doresc nimic altceva decat vizionare placuta.
Nu uitati sa votati cel mai frumos gol!
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România