joi, mai 19, 2011

Pastila Zilnica de Ras!

O noua compilatie funny de senzatie, cu multe faze de ras, pe care va invit sa o priviti in urmatoarele 10 minute.
Din pacate in selectia ce urmeaza avem si numerosi conationali ceea ce ma face sa ma intreb ca daca avem atatia prosti in 10 minute, cati prosti avem atunci in realitate, in viata de zi cu zi?! :))
Misterul nu va fi elucidat prea curand pana cand nu se va realiza o epurare naturala a natiei.... adica peste cateva generatii. Nu mai traim noi ca sa vedem tara asta fara prosti care sa starneasca amuzamentul pe mapamond! :))

Viralul de azi: Fail cu Sexy DJ-ita

Fara nicio introducere vi-o prezinta pe DJ-ita kissomana....

Recomandarea Zilei - PWUPS 650VA AA01

Probabil va veti intreba ce e PWUPS-650VA-AA01?!
O intrebare fireasca mai ales ca cititorii fideli de Recomandarea Zilei se asteptau de la rubrica aceasta la o altfel de continuare in titlul articolului.

Ca sa intelegeti, fac mai intai o scurta introducere. Personal din cauza socurilor de curent am avut de suferit de nenumarate ori. Din aceasta cauza am ajuns odata sa nu-mi mai pot recupera datele de pe un HDD de 500GB cu poze si filme de familie....o avere sentimentala pierduta din pacate.... N-am umblat prin tribunale si nici n-am hartuit compania distribuitoare de electricitate desi trebuia dar atunci am promis ca imi voi lua masuri de precautie. Acum a venit timpul si pentru asa ceva!
Ei bine, pentru a preintampina astfel de situatii a aparut PWUPS-650VA-AA01, un UPS revolutionar ce ofera protectie la supratensiune sau suprasarcina. Echipamentul dispune de 6 prize schuko ce asigura toate concomitent protectie continua la supratensiune sau suprasarcina.

Si asta nu e tot! Echipamentul PWUPS-650VA-AA01 asigura pe 3 prize din cele 6

Win Compilation March April 2011

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România