sâmbătă, aprilie 09, 2011

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Aprilie 2011 -2-

O saptamana nebuna...
Goluri fantastice, spectaculoase, acide chiar... ce au ridicat in al 9-lea cer stadioane intregi si milioane de suporteri din intreaga lume.
Stiu... v-am ramas dator cu 2 editii, astfel in aceasta zi va prezint ultima editie a celor mai tari 10 goluri in Europa si nu numai, alegem golul golurilor dupa care privim o noua serie de 10 goluri incredibile marcate la inceputul lunii aprilie 2011.
Priviti si decideti:

How to... sau cum sa nu fim prinsi de radar!

Categoric primul meu sfat e acela de a conduce prudent pe drumurile tarii care stim cu totii cum sunt si la cate pericole ne expun.
Dar daca totusi ai un drum bun, intins, liber si fara pericole ai putea sa te grabesti usor cu atentie.

Cei ce sunt soferi au simtit nu de putine ori pe propria piele, cum e sa te grabesti fara sa gandesti.
Hop tzop... cand ti-e lumea mai draga, apare brusc in fata si masina politiei rutiere cu radarul pe ea!
Scoate banu`... decarteaza... Asta nu e absolut deloc o economie ci mai degraba o gaura in buget ce putea fi evitata. Cum? Foarte simplu! Cumparand un detector radar.

E plina lumea de Detectoare radar dar nu toate sunt si eficiente.
Recent am descoperit un magazin online ce comercializeaza radare de ultima generatie ce trec si testul ultimelor radare instalate pe masinile politiei rutiere, asa numitele radare nedetectabile.
Toti soferii au fost ingrijorati odata cu aparitia acestora pentru ca se spunea despre ele ca sunt mai mult decat perfecte, insa acum s-a inventat si leac pentru ele.
Cu alte cuvinte antiradare performante ce depisteaza si noile radare ale politiei exista si pot fi cumparate la preturi bune.
De ce sa dai banii pe amenzi cand poti da banii pe un aparat ce te scuteste de cheltuieli suplimentare atat in tara cat si in strainatate!
Azi doresc sa va recomand modelele Yupiteru Supercat, pentu ca cei ce le-au testat si le-au achizitionat spun despre ele ca sunt cele mai bune detectoare radar existente la ora actuala pe piata.
Modelele acestea sunt de-a dreptul revolutionare si extrem de performante iar ca sa va convingeti, priviti o demonstratie live in trafic.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România