sâmbătă, februarie 28, 2009

Primavara incepe cu tine

De curand Holograf si-a lansat un nou single unde altundeva decat la firma lui de la TVR, Danutz SRL.. :))))

Primavara 1 Martie

Daca tot e weekend, ideal e sa ne mai si relaxam cu ceva imagini si niste songuri-amintiri... sa vad cine isi mai aminteste de acestea!
Hai sa fim romantici...

TE IUBESC si rosesc...... 1 Martie !

Atunci cand vine luna martie ca vrei ca nu vrei, din obligatie, reciprocitate sau chiar falsa atitudine, spui Te Iubesc persoanei pe care o iubesti sau pe care ma rog, dupa caz, lasi impresia ca o iubesti. Daca te numeri printre acestia.. ti-ai gresit cariera, actor trebuia sa te faci! Daca ai ajuns sa faci si pasul cel mare si-anume casatoria, atunci poate e pe bune sau poate e prea tarziu... :)))))
Adevarul e ca pentru unii barbati, luna martie e o adevarata placere si un bun prilej de a transmite cele mai sincere mesaje de dragoste, iar pentru altii o corvoada... Cumpara martisoare, garoafe, trandafiri sau de ce nu, ghiocei, fiecare dupa cum e de darnic si in functie de cat il tine buzunaru`.
Una peste alta fetele, femeile, adora sa li se spuna atunci cand natura invie, Te iubesc, te doresc samd... dulcegarii de duzina. Efectiv se topesc.
Nu-mi sariti in cap ca stiti ca am dreptate.....
In concluzie, barbatilor daca aveti cui spune, faceti ceva din cele relatate mai sus si ve-ti avea liniste si pace o perioada.
Si ca sa nu raman de caruta, ofer si eu cateva martisoare in aceasta zi, cititoarelor de pretutindeni.SASH!-La Primavera
Asculta mai multe audio Muzica »
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România