sâmbătă, februarie 28, 2009

TE IUBESC si rosesc...... 1 Martie !

Atunci cand vine luna martie ca vrei ca nu vrei, din obligatie, reciprocitate sau chiar falsa atitudine, spui Te Iubesc persoanei pe care o iubesti sau pe care ma rog, dupa caz, lasi impresia ca o iubesti. Daca te numeri printre acestia.. ti-ai gresit cariera, actor trebuia sa te faci! Daca ai ajuns sa faci si pasul cel mare si-anume casatoria, atunci poate e pe bune sau poate e prea tarziu... :)))))
Adevarul e ca pentru unii barbati, luna martie e o adevarata placere si un bun prilej de a transmite cele mai sincere mesaje de dragoste, iar pentru altii o corvoada... Cumpara martisoare, garoafe, trandafiri sau de ce nu, ghiocei, fiecare dupa cum e de darnic si in functie de cat il tine buzunaru`.
Una peste alta fetele, femeile, adora sa li se spuna atunci cand natura invie, Te iubesc, te doresc samd... dulcegarii de duzina. Efectiv se topesc.
Nu-mi sariti in cap ca stiti ca am dreptate.....
In concluzie, barbatilor daca aveti cui spune, faceti ceva din cele relatate mai sus si ve-ti avea liniste si pace o perioada.
Si ca sa nu raman de caruta, ofer si eu cateva martisoare in aceasta zi, cititoarelor de pretutindeni.SASH!-La Primavera
Asculta mai multe audio Muzica »

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România