sâmbătă, iulie 18, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Dupa o mica vacanta de 2 zile, revine pastila zilnica de ras cu mai multe zambete pentru voi.
Incepem cu noi idioti in actiune:

Si tot la acelasi aparat:Printre politicieni in Portugalia. Asta e tare de tot:Tata si fica:Fereste-te de pisica neagra!Se mai intampla. Emotiile sunt mari:O mica farsa pentru gunoieri:Daca si pestele tau nu stie sa faca nimic, atunci poate te ajuta clipul de mai jos:Numai arbitru` sa nu fi...Dezmat total la Jerry Springer Show:Pentru final am pastrat o compilatie cu betivi si alcolisti. Daca aveti prin preajma asemenea progenituri atunci poate va inspira clipul de mai jos. Cam ce trebuie sa-i faceti unui tip beat!?Apropos de tipi turmentati...Ca bonus va ofer o farsa DURA, infricosatoare, din America Latina. Daca aveti chef priviti-o daca nu treceti la alte subiecte postate pe Recomandarea Zilei.

O inventie amuzanta!

Foarte tare inventia. Era si mai tare daca elicopterul asta ajungea si la tinta iar tinta cred ca stiti care e daca el arata asa cum arata! :)))))))))))))Mai am o inventie. Cea mai lunga motocicleta din lume. Priviti:Desigur inventiile astea nu`s de folos nimanui. :)) Sau mai stii, poate prima?! :))

O noua inventie amuzanta dar folositoare. Duci masina, covorul, carpeta si mai stiu eu ce... la spalat. De ce nu ti-ai duce si catelu` sau pisica la spalatorie si pe langa asta ar avea parte si de un hidromasaj relaxant. Uite asa au luat fiinta SPA-urile pentru pisici si caini in Germania!Pe final va prezint si o inventie cat se poate de serioasa dar doar in stare de prototip ca de produs la scara larga... slabe sanse. Lanterna sau arma?

Fa si tu ca ei!

Astia sunt baieti de cartier si nicidecum fotbalisti adevarati desi par la cate fac:Imagini spectaculoase de la o cursa de motociclism viteza. Astia sunt profesionisti, nu am pretentia sa faceti intocmai ca ei. :)) In plus e si foarte periculos. Imaginile vorbesc de la sine:Va prezint un pici cu aptitudini speciale. Faceti si voi ca el daca puteti:Iar acum, un profesor ce reuseste la tabla in fata elevilor, un cerc perfect. Priviti si va minunati:Ok si pe final va prezint un clip de colectie filmat de Thomas Edison. Prin 1899 - 1901 de abia se inventase bicicleta si filmarea pe pelicula . Iata de atunci un prim clip cu jonglerii pe bicicleta:Moda pe timp de criza!

Nimic nu se arunca fetelor, totul se recicleaza.
Ce poti face cu un tricou uzat de care te-ai saturat? Sau de nu-l ai, il are tatal tau sau poate fratele tau...
Priveste si te minuneaza. Poate pui si in practica ideea asta:

Recomandarea Zilei - 18 Iulie 2009

Daca e weekend propun sa ne amuzam nitel. Mai intai privim un clip chinezesc cu un hit adaptat in limba lor dar reprodus prin subtitrare in engleza. Traducerea nicidecum nu e corecta dar e funny. Asta era si ideea!Eh... daca filmul v-a starnit interesul atunci uitati-va si la el daca il gasiti. :))
Vreau sa aruncam o privire si asupra unei piese vechi din 1984, intr-o prezentare mai moderna, dintr-un concert al anilor trecuti in care solistul trupei Alphaville nu era asa plinut cum e in ziua de azi. Una peste alta, nu degeaba a ajuns trupa asta sus... Poate duce un concert live k lumea dupa cum veti vedea mai jos:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România