sâmbătă, iulie 18, 2009

Recomandarea Zilei - 18 Iulie 2009

Daca e weekend propun sa ne amuzam nitel. Mai intai privim un clip chinezesc cu un hit adaptat in limba lor dar reprodus prin subtitrare in engleza. Traducerea nicidecum nu e corecta dar e funny. Asta era si ideea!Eh... daca filmul v-a starnit interesul atunci uitati-va si la el daca il gasiti. :))
Vreau sa aruncam o privire si asupra unei piese vechi din 1984, intr-o prezentare mai moderna, dintr-un concert al anilor trecuti in care solistul trupei Alphaville nu era asa plinut cum e in ziua de azi. Una peste alta, nu degeaba a ajuns trupa asta sus... Poate duce un concert live k lumea dupa cum veti vedea mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România