duminică, noiembrie 21, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Pentru azi, va propun sa ne amuzam cu....
cateva farse funny,
numai bune pentru inceputul de saptamana!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Viralul de azi: Oameni extraordinari

incercati sa priviti clipul urmator
in format HD, pentru ca merita toata atentia.
Oameni incredibil de curajosi!

Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Recomandarea Zilei - 21 Noiembrie 2010: Andreea Olariu - IO CANTO, dupa etapa a 10-a

Vineri s-a desfasurat in Italia cea de-a 10-a etapa a concursului-festival IO CANTO. Gazda concursului, postul de televiziune Canale 5 Mediaset ne-a prezentat in aceasta runda alte piese celebre in interpretarea tinerelor talente inscrise in concurs.
Romanca noastra de 14 ani din Constanta, Andreea Olariu face si ea parte din cei inscrisi si are sanse reale sa castige titlul acestui festival chiar daca nici saptamana trecuta nu a luat nimic.
Din pacate in ultimele etape a cam lasat-o moarta... Nu stiu de ce dar mi-a lasat impresia ca s-a prezentat nepregatita sau poate de vina or fi fost piesele foarte grele fata de cele ale contracandidatilor ei.
Ma intreb iar si iar... Andreea isi alege singura piesele? Sau ii sunt impuse? Pentru ca daca si le alege atunci face alegeri proaste iar daca ii sunt impuse, atunci jocurile sunt facute de catre organizatorii italieni si nu mare ar trebui sa ne fie mirarea daca in finala va castiga altcineva si nu Andreea.
O sa mai discutam... dar deocamdata vedem piesa castigatoare, din nou cu lauri Benedetta Caretta si o piesa foarte cunoscuta, dupa care am sa revin cu noi date si de ce nu, cu piesa interpretata vineri 19 noiembrie, de Andreea Olariu la Io Canto.

Faceti si voi ca ei!

Categoric Faceti si voi ca ei, nu este o rubrica pe Recomandarea Zilei pentru oricine... si categoric nu va recomand sa faceti ca ei, nu de alta... dar astia de la ProTV inca mai au stiri pe lumea asta, nu e nevoie ca si voi sa deveniti o stire la ei.
Daca suferiti de inima, nu va uitati, urmeaza imagini ingrozitoare pentru perceptia omului.
Se intampla in Rusia....

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Noiembrie 2010 -3- si -2-

Si in cea de-a 2-a saptamana dar si cea de-a 3-a a lunii Noiembrie am avut parte de multe goluri, care mai de care mai frumoase.
Am ramas dator asadar cu 2 editii pe care le comprim in cea de fata. Vom vedea golurile din a doua saptamana unde golul cel mai votat a fost cel al lui Falcão (FC Porto), dupa care vom reveni la zi cu ultima saptamana si votul celui mai frumos gol din saptama ce s-a incheiat.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România