vineri, octombrie 28, 2011

Pastila Zilnica de Ras!

Pentru finalul de saptamana am pregatit un colaj senzational cu clipuri funny la care nici nu ma astept sa nu zambiti cu gura pana la urechi.. :))))

Accidente spectaculoase din Rusia -4-

Si azi continui sa va prezint accidente spectaculoase din mama Rusie... Ca la noi la nimeni... e adevarat... dar totusi, ca la ei... nici macar la noi! :))

Jocul de REMI

Ce este jocul de remi? Cand si cum a inceput sa se formeze? Acestea sunt intrebarile principale, la care orice jucator pasionat de jocurile remi online ar trebui sa cunoasca raspunsurile corecte.
Exista diferite variante sau teorii referitoare la nasterea si provenienta jocului remi. Sunt cunoscute trei variante care circula in privinta istoricului jocului de remi, printre care Teoria Conquian, Teoria Poker si Teoria Chinezeasca, fiecare din cele trei teorii bazandu-se pe fie regulile asemanatoare ale anumitor jocuri din trecut, fie pe originile din care se trag jocurile remi.
Insa putem spune ca termenul de joc de remi a aparut in preajma anilor 1800, aceasta fiind una din cele mai timpurii variante din cele existente in prezent.
Jocul de remi cu carti este jocul care necesita indemanare si experienta. Scopul jocului consta in formarea de terte( minim trei carti de aceeasi valoare, dar cu simboluri diferite) si suite (minim trei carti consecutive, cu simboluri identice). Jucatorul care reuseste sa dea toate cartile din mana, cat mai repede cu putinta, castiga jocul de remi.
Jocul de remi cu piese consta intr-un numar de 106 piese, impartite in patru culori, cu exceptia celor doua piese de joc Jolly. Scopul jocului este blocarea pe tabla.
In zilele noastre, jocurile remi sunt considerate si jocuri de noroc, fie ca sunt jucate pe baza de piese sau carti de joc. Majoritatea participantilor la astfel de activitati joaca pe computer, gratis sau pe bani. Indiferent de tipul de joc remi ales, numarul jucatorilor continua sa creasca cu fiecare zi sau ora.
Cu ajutorul tehnologiei tot mai avansate, jocurile remi ca si cele de aparate sau sloturi au inceput sa aiba un enorm succes in mediul online. Tot ce trebuie este sa faci un remi download la programul respectiv si sa intri la joc pe bani sau gratuit pentru distractie. Prin intermediul internetului, jocurile remi se pot accesa si juca astazi online. Ca jocuri online sau ca o joaca pe computer, acestea se bucura de o mai mare popularitate printre pasionatii jocurilor de noroc.

Win Compilation August September 2011

Mai sunt si oameni norocosi, drept dovada clipul urmator ce cuprinde faze recente, reale, din august si septembrie 2011.

Jocuri SLOT

Primul aparat slot inventat si-a facut aparitia in anul 1887, sub denumirea de "The Liberty Bell". Creatorul aparatului de jocuri slot nu a fost nimeni altul decat Charlie Fey, din San Francisco. Aparatul de slot, alcatuit din trei role, a prins imediat la public si s-a bucurat de un succes enorm.
In trecut, jocurile de noroc, respectiv sloturile, erau folosite in tratarea pacii, in cazul in care conflictele nu puteau fi rezolvate pe o cale mai pasnica.
Putem spune ca denumirea de jocuri sloturi inseamna, mai pe intelesul tuturor, jocuri la aparate de noroc. Sunt caracterizate prin diferite simboluri, care pot deveni castigatoare.
Majoritatea persoanelor joaca la sloturi normale sau sloturi fructe pentru bani, si mai putin pentru distractie sau pierderea timpului. Fiind cunoscute ca jocuri de noroc, sloturile au mare priza la public, castigand din ce in ce mai multi jucatori. Jucate cu moderatie, acestea pot deveni o modalitate de trai pentru cei mai putin norocosi pe alte planuri. Insa, in acelasi timp, pot deveni extreme de periculoase, prin creearea de dependenta. Cei care cred ca nu pot detine controlul propriului psihic, ar trebui sa stea mai departe de aceste jocuri slot sau, cel putin, sa nu faca din aceasta activitate un scop principal in viata personala.
In prezent, jocurile de sloturi au "invadat" si spatiul virtual, luand cu asalt mii de jucatori impatimiti de jocuri de noroc, jocuri slot, pentru toate categoriile de preferinte a persoanelor in cauza. Motivul principal al succesului de jocuri sloturi il reprezinta suma de bani ce poate fi castigata cu usurinta, sau, in unele situatii, cu mai mult efort. Depinde de norocul fiecarui jucator care participa la o astfel de joaca, fie in viata reala, fie prin joaca pe computer. Aparatele de noroc sau sloturile pot fi jucate de orice categorie de varsta, indiferent de sexul persoanei.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România