vineri, octombrie 28, 2011

Jocuri SLOT

Primul aparat slot inventat si-a facut aparitia in anul 1887, sub denumirea de "The Liberty Bell". Creatorul aparatului de jocuri slot nu a fost nimeni altul decat Charlie Fey, din San Francisco. Aparatul de slot, alcatuit din trei role, a prins imediat la public si s-a bucurat de un succes enorm.
In trecut, jocurile de noroc, respectiv sloturile, erau folosite in tratarea pacii, in cazul in care conflictele nu puteau fi rezolvate pe o cale mai pasnica.
Putem spune ca denumirea de jocuri sloturi inseamna, mai pe intelesul tuturor, jocuri la aparate de noroc. Sunt caracterizate prin diferite simboluri, care pot deveni castigatoare.
Majoritatea persoanelor joaca la sloturi normale sau sloturi fructe pentru bani, si mai putin pentru distractie sau pierderea timpului. Fiind cunoscute ca jocuri de noroc, sloturile au mare priza la public, castigand din ce in ce mai multi jucatori. Jucate cu moderatie, acestea pot deveni o modalitate de trai pentru cei mai putin norocosi pe alte planuri. Insa, in acelasi timp, pot deveni extreme de periculoase, prin creearea de dependenta. Cei care cred ca nu pot detine controlul propriului psihic, ar trebui sa stea mai departe de aceste jocuri slot sau, cel putin, sa nu faca din aceasta activitate un scop principal in viata personala.
In prezent, jocurile de sloturi au "invadat" si spatiul virtual, luand cu asalt mii de jucatori impatimiti de jocuri de noroc, jocuri slot, pentru toate categoriile de preferinte a persoanelor in cauza. Motivul principal al succesului de jocuri sloturi il reprezinta suma de bani ce poate fi castigata cu usurinta, sau, in unele situatii, cu mai mult efort. Depinde de norocul fiecarui jucator care participa la o astfel de joaca, fie in viata reala, fie prin joaca pe computer. Aparatele de noroc sau sloturile pot fi jucate de orice categorie de varsta, indiferent de sexul persoanei.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România