joi, ianuarie 28, 2010

Pastila Zilnica De Ras!

Azi Pastila Zilnica de Ras o incepem dar o si terminam cu bebei in actiune.
Cei mai funny copii sunt prezenti in clipul urmator:Idioti in actiune:Cei mai bine antrenati soldati...:)))Nebunii de iarna la sanius...

O... mai mult decat mascota. :)))HappyFish se intoarca.. :) Asa o fi in familia Prigoana?Ce ziceti de niste farse publice?Zilele trecute v-am prezentat-o pe Giulia mea facand primii pasi... Acum insa la finalul pastilei de azi, asa cum v-am promis, va prezint alti copii funny de pe alte meleaguri intr-o noua compilatie de exceptie.

Faceti si voi ca ei!

Azi o editie dedicata in exclusivitate balonului oval.
Fotbalul american sau NFL are pe continentul american fanii pe care ii are fotbalul traditional la noi in Europa asa ca si ei au vedetele lor in fotbal.
O parte din aceste vedete le vedem mai jos cu cateva actiuni ce numai de ei pot fi realizate! O colectie NFL Fantasy Files de exceptie!
Asadar sa incepem:Super tari reclamele... :))

Recomandarea Zilei - 28 Ianuarie 2010

O noua zi cu multa muzica noua la Recomandarea Zilei.
Si incepem ca de obicei cu muzica romaneasca:

Smiley - Plec pe Marte feat. ChelooLadies - Can't take my eyes off youAlex - Friday nightEndless - Where Is Your LoveSimona Nae feat. Emil Lassaria - I Am in loveAvril Lavigne - Alice UndergroundOK si la final... recomandarea oldies.... Tot eurodance! Din 1995...

Cartouche - Touch The Sky

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România