luni, septembrie 14, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit la pastila zilnica ce va aduce zambetul pe buze.
Azi divertisment pe placul tau.
Scoala a inceput, vacanta a trecut dar fazele funny din vacanta ta au ramas.
Ai jucat piñata? Daca da hai sa vedem daca esti si tu in colajul ce urmeaza. O compilatie de exceptie ... pregatiti-va batista ve-ti avea nevoie de ea, ca o sa radeti cu lacrimi. :)))O mica selectie de farse pe strada... :)))Si daca tot am atins subiectul acesta, va invit sa vedeti cele mai noi farse realizate de Remi Gaillard. E nebun de-a binelea.. :)))Accident sau... ?Pe final va recomand o noua compilatie plina de farse.... dar nu orice farse.... farse de speriat pentru ca numai maine nu-i poimaine si vine Halloween-ul.Plus un bonus. O culegere de clipuri funny, farse la internat.* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Intra in comunitatea Recomandarea Zilei!

Cele mai tari reclame!

Azi... noi reclame misto.
Mai intai una cu.. parola:)))Si o alta... din basme:Efectul Axe...Iar la final va propun sa vedeti un grupaj cu cele mai tari reclame ale lunii trecute.* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Intra in comunitatea Recomandarea Zilei!

Jocul Zilei - 14 Septembrie 2009

Salutare.
Asa cum v-am promis lansez astazi si sectiunea de Jocuri - Games din Recomandarea Zilei.
Astfel in fiecare zi veti avea un nou joc.
Astazi un prim joc, Bowja 3: Ninja Kami. E cat se poate de simplu de jucat, puteti folosi doar mouse-ul iar pentru a sti ce sa faceti dupa ce apasati butonul Play, cititi cele 3 instructiuni din stanga sus.
Bafta si sper sa va placa!Daca aveti un joc preferat pe care vi-l doriti pe acest site, nu ezitati sa-mi scrieti folosind butonul CONTACT sau chiar pe forumul Recomandarea Zilei.

* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Intra in comunitatea Recomandarea Zilei!

Recomandarea Zilei - 14 Septembrie 2009

Mai intai de toate privim si ascultam ceva muzica noua, o piesa de la Scooter - J'Adore Hardcore lansata la mijlocul lunii trecute.Mergem mai departe la o alta noutate. Ace of Base revin anul acesta, la inceput de toamna cu o piesa reeditata, Cruel Summer alaturi de Rico Bernasconi.Era in 1993 mare hit.... din categoria eurodance, predecesorul dance-ului actual.* NOU * Joaca-te pe Recomandarea Zilei!* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Intra in comunitatea Recomandarea Zilei!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România