sâmbătă, aprilie 25, 2009

Pastila zilnica de ras!

Azi vreau sa ne amuzam cu ceva de senzatie. Si cum e inceput de weekend, inseamna ca avem mai mult timp la dispozitie ca sa ne delectam cu chestii trestii funny.
Personal, ii declar pe japonezi cei mai tari in realizarea de farse si show-uri de divertisment.
Asadar azi ne ocupam iar de lucrurile create de japonezi, cei mai futuristi, cei mai indrazneti, cei mai cei...ce duc lucrurile la extreme si nu in ultimul rand cei mai ingeniosi de pe planeta, asta daca m-ati pune sa-i caracterizez in 10 cuvinte.
O farsa japoneza...

+ altele...

Un show fara prejudecati!


Ce poti sa mai spui... decat ca ciorapii sunt foarte rezistenti!!!!!!!!!!!!!!!
Si WC-urile lor sunt renumite, te spala te usuca si te parfumeaza. Pana si alea publice sunt inteligente, dupa cum urmeaza...

Iar la finalul pastilei de azi, va invit la dans:

De la japonezi citire, cum sa te trezesti, sa te speli, sa mananci si sa te imbraci ca sa pleci la job in 5 minute!

Asa cum v-am obisnuit din cand in cand mai vedem cate un mic show de la Japonezi. De ce? Pai ca sunt.. mai isteti ca noi ceilalti pamanteni.
Cand eram mic, aveam oroare sa ma trezesc dimineata. La 7 fix, orologiul suna tare. Vine mama, vine tata sa intervina si ei pentru a ridica aurul lor dulce. Cu amenintari de dus rece sau cu ace in talpa, cu chiu cu vai imi ridic corpul ce levita in aura patului moale si imbietor. Afara erau - 10 grade, un ger de crapau pietrele, viscol, apa calda... ciu-ciu, ca doar eram pe vremea lui Ceasca. Iau masa facuta de mama si tata, ma imbrac si ma indrept cu speranta spre scoala.
Toata povestea se derula pe aproximativ 30-45 de minute.
Nici acum nu pot spune ca dimineata e altfel. Poate tocmai de asta japonezii au ajuns unde au ajuns pentru ca au invatat sa se miste rapid si sa fie cat mai performanti in tot ce fac.
Iata mai jos, o zi obisnuita a unui japonez care reuseste toata povestea mea, in doar 5 minute!
E posibil?! Vedem...Tot de la japonezi am invatat si cum sa impachetam un tricou in 2 secunde...Daca vi se pare ca s-a derulat totul prea repede, atunci priviti si varianta englezeasca la truc, explicata pas cu pas.

Recomandarea Zilei - 25 aprilie 2009

Azi o super piesa din 1995...
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România