miercuri, iunie 17, 2009

Pastila zilnica de ras!

Nici nu va inchipuiti ce teroare a fost somnul de azi noapte!
Aerul conditionat parca nu mai facea fata desi fara el cred ca azi nu mai postam! :)))
Daca tot am deshis pastila cu subiectul asta atunci sa vedem cine m-a mai deranjat azi noapte.. :)Deci asa ceva nu pot sa cred, privesc clipul urmator de minute bune si nu ma pot dumiri care e cainele si care e pisica.
Te-ai astepta ca un ditamai Rottweiler-ul sa o sfasie pe pisica asta dar nu... e tocmai invers. De necrezut.! :))))Numele de Adela Lupse va spune ceva? Ei bine... a revenit cu ceva tare. )))Unde mai pui ca era ziua in amiaza mare.. :)))
Hmm... de cand e cat de cat pace in Afganistan, soldatii americani se cam plictisesc. Iata ce faceau ieri:O mai stiti pe Susan Boyle? Curiosi.. ce mai face? :))Copii ce urmeaza sunt adorabili. Aproape nici nu vreau sa cred ca si ai mei vor face vreodata asa ceva... No way:Mai tineti minte filmele indiene? si dai... si lupta... si.. SF ce mai! :))Sa cante muzica:Idei contra plictiselii :))

A venit pizza:La ora de spaniola.. :))De la stirile de aseara:Iar la final.. de prin sport adunate:Homemade Invention

Am ramas cu gura cascata...
Daca esti pensionar, somer, elev ce nu da pe la scoala(oricum e vacanta), student la fara frecventa sau fara prietena :)))... atunci ai timp liber. Si pentru ca frecatu` mentei sa dea si roade ai putea inventa ceva briliant, cum ar fi de exemplu o automatizare precum cea de mai jos:Ne-am lamurit... Vreau acum insa sa va prezint si o alta inventie. Zice`se ca asta e scaunul perfect, ce confera relaxare zonei tale intime.
Foarte tare asta. Deci bilutele nu se vor mai coace iar pasarelele vor fi libere? Ia sa vedem cum vine asta... :)))

Faceti si voi ca ei!

Ei na... mare filozofie, ve-ti spune. Pai... atunci faceti si voi ca ei. Dar sa nu va rupeti nasu`. :)))


Recomandarea Zilei - 17 iunie 2009

Doresc ca inaintea recomandarii de azi, sa va prezint un colaj de imagini nocturne surprinse de satelitii Pamantului:Probabil ati observat din imaginea de ansamblu a Europei, in ce bezna e Romania ... asta e, la noi inca se mai face economie.


Trecem acum la piesa recomandata. A fost No 1 In 2005 in Top-ul Billboard.Si apropos de Mariah Carey. Ieri si-a anuntat noul single... OBSESSED.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România