marți, mai 05, 2009

Pastila zilnica de ras!

Asa de bun venit...Cred ca cea mai vesela si cea mai harnica natie de pe fata Pamantului e Japonia si drept dovada va reamintesc ca tot ei sunt cei ce muncesc cel mai mult, tot ei fac gimnastica de inviorare ,,la comun,, pe strazi si in parcuri... Si tot ei sunt cei ce au o zi pe an dedicata rasului. Ieri a fost acea zi....Ne-am incalzit rasul si ii dam drumul. Un caine inteligent poate....Ups... pe`alocuri cainele e gay... :)))

Nu recomand copiilor sa faca asa ceva dar iata ce lectie ii tranteste o fiica unui tata!Bun, apropos de razbunare... Se pregatesc original de Jihad.Iar pe final, mergem la vanatoare. La vanatoare de mingi de golf... :))Si daca am adus in discutie subiectul armelor, atunci priviti ce face un soldat francez.

Fax calatorie in Europa!


Cum ar fi daca ai trimite un fax spre Italia, cu doar 70 de euro.... sau in Spania la exceptionalul pret de numai 90 de euro.
O OFERTA DE NEREFUZAT!
Asa ca profitati!
Desigur e vorba de altceva in imaginea alaturata dar asta e managementul sau marketingul firmelor romanesti in ziua de azi!

Ioi... se intampla in Romania!

Mai merita sa zic ceva?
Zice clipul tot.


Asemenea ciudatenii se petrec la 3 km de Budesti, spre Cavnic, Judetul Maramures.

Recomandarea Zilei - 5 mai 2009

Pana la piesa zilnica va recomand sa urmariti cum un caine vrea sa intre in cartea recordurilor, ca fiind cainele ce a stat cel mai mult treaz.
Se chinuie din rasputeri.... :))Si va mai recomand sa priviti un colaj din fotbal. E crema cremelor cand e vorba de stangu`n dreptu`. :DIar la final o piesa din aur din 1987..
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România