luni, septembrie 27, 2010

Recomandarea Zilei - 27 septembrie 2010: Dupa etapa a 2-a, Madalina Lefter si Andreea Olariu

A mai trecut o saptamana in care le-am vazut pe cele 2 romance cantand mai mult decat bine pe scenele celor 2 festivaluri concurs ce se desfasoara concomitent pe 2 canale tv concurente, in Italia.
Asa cum va anuntam zilele trecute, in subiectul anterior, Madalina Lefter nu a reusit sa castige cea de-a 2-a etapa a concursului de muzica italiana, Ti lascio una canzone, concurs ce se desfasoara pe canalul de stat Rai Uno.
O sa vedem inregistrari cu prestatia ei de saptamana trecuta dar pana atunci doresc sa va anunt ca miercuri seara de la ora Romaniei, 22:10 se va desfasura a 3-a etapa in care ii vom tine pumnii. Asa cum va spuneam si cu alte ocazii, Rai Uno este distribuit in Romania de unele societati de televiziune prin cablu iar pentru cei ce nu pot vedea la distribuitorul local, postul tv italian, va anunt ca se poate urmari LIVE si pe web, pe site-ul Rai 1.

Ok... trecem acum sa vedem inregistrarile din concurs ale Madalinei Lefter cu Massimo Ranieri. Dupa Madalina mai canta alaturi de legenda muzicii italiene si alti 3 concurenti, Giacomo, Antonio si Rita aceasta din urma castigand a doua etapa a concursului.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România