vineri, noiembrie 13, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Multe si marunte azi... una mai amuzanta ca alta....
Cam asa se poate defini editia de azi a pastilei zilnice de ras. Va invit la ras si buna dispozitie, pregatire pentru weekend. :)))

Cum e sa fii nebunatic?! :))Doamne ajuta ca n-a patit nimeni nimic decat poate ca negru a pierdut o medalie... :)))))) Din pacate in acest incident a fost implicata olimpica noastra Gabriela Szabo la o competitie atletica.Muschii se fac cu multa munca si perseverenta chiar daca uneori exagerezi ca sa ii ai... Idioti in actiune:Dar asta e cel mai tare pe ziua de azi :)))))O cerere in casatorie esuata...Se intampla live la TV... :))Si o farsa, realizata de o tipa prietenului... cu un laxativ la mijloc. Nu cunoasteti efectele laxativului? Priviti....O testoasa mai testoasa decat orice testoasa... :)))Pe final cateva accidente funny. Zilele trecute am prezentat accidente din Rusia acum e randul unor asiatici, nord-coreeni mai exact.WTF?! Pisici... ce intersectie mai e si asta cu drumuri in 2 diagonale si o cruce... deci intersectie cu 4 drumuri. Astia nu au auzit de sens girator? :))) Hai o zi buna. Treceti la un alt subiect. :)

Recomandarea Zilei - 13 Noiembrie 2009

Azi incepem cu dance la Recomandarea Zilei. Muzica noua....2 piese rearanjate, pe care le-ati mai auzit candva, in interpretarea altora... :)

Scooter - The Sound Above My HairBasshunter - I Promised MyselfSi o lansare romaneasca... de exceptie:
Jukebox - Picuri de raiOK si daca am ajuns la muzica romaneasca sau ma rog... artisti romani, revin si azi cu un clip remarcabil LIVE la Recomandarea Zilei(mai mult pentru prestatie scenica decat pentru prestatie vocala live).E momentul piesei vechi iar pentru ea trecem in anul 1995 la o piesa de succes pe vremea aceea. Stiu sunt 15 ani aproape de atunci...
Bushman - No One Else

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România