vineri, noiembrie 13, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Multe si marunte azi... una mai amuzanta ca alta....
Cam asa se poate defini editia de azi a pastilei zilnice de ras. Va invit la ras si buna dispozitie, pregatire pentru weekend. :)))

Cum e sa fii nebunatic?! :))Doamne ajuta ca n-a patit nimeni nimic decat poate ca negru a pierdut o medalie... :)))))) Din pacate in acest incident a fost implicata olimpica noastra Gabriela Szabo la o competitie atletica.Muschii se fac cu multa munca si perseverenta chiar daca uneori exagerezi ca sa ii ai... Idioti in actiune:Dar asta e cel mai tare pe ziua de azi :)))))O cerere in casatorie esuata...Se intampla live la TV... :))Si o farsa, realizata de o tipa prietenului... cu un laxativ la mijloc. Nu cunoasteti efectele laxativului? Priviti....O testoasa mai testoasa decat orice testoasa... :)))Pe final cateva accidente funny. Zilele trecute am prezentat accidente din Rusia acum e randul unor asiatici, nord-coreeni mai exact.WTF?! Pisici... ce intersectie mai e si asta cu drumuri in 2 diagonale si o cruce... deci intersectie cu 4 drumuri. Astia nu au auzit de sens girator? :))) Hai o zi buna. Treceti la un alt subiect. :)

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România