marți, iulie 07, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Eu zic sa incepem sa ne amuzam. Nu stim ce ne aduce ziua de maine asa ca e bine sa radem cat putem dar mai ales cat mai putem. :))
Ce ziceti de cazatura asta? :))Oare are asigurare la dantura? :))Un jaf esuat:Te-a enervat seful cel mare? Nimic mai simplu...E chiar pe bune faza asta. :)) Cum poti pierde o cursa pentru ca te bucuri de victorie cu o tura mai devreme in motociclism viteza.Iar la final, o noua compilatie de clipuri funny. Avem selectia AFV cu numarul 304:Azi Regele pop pleaca pentru totdeauna! Ramane in urma lui, muzica si... dansul, fie el chiar si din Yemen.

Fa si tu ca el!

Pur si simplu arta din partea pustiului Aidan Davis, de doar 11 ani din Anglia la Britain`s got Talent.Tare de tot pentru 11 ani!

Cum crezi ca arata o zi perfecta? Pentru el... personajul de mai jos, ca una normala!

Cele mai tari reclame!

Una din tenis... cu precizie si mesaj clar! :))))Mai clar de atat nici ca se poate...

Si inca una ce ruleaza acum in Franta:Plus una din Olanda:Iar la final.... o noua modalitate de a ajunge acasa dupa orele de lucru.

Recomandarea Zilei - 7 Iulie 2009

Ca de obicei, mai intai de toate in rubrica asta... ceva special, chiar senzational azi.
Mintile luminate au creat un instrument muzical ciudat dar pana la instrument priviti clipul de mai jos:55 de mii de Wati!!!! Mult... dar doar o mica parte dintr-un traznet. :)) Asta este una dintre cele mai mari bobine electro-magnetice din lume.
Acum mai bine de un secol Nikola Tesla ce facea parte din comunitatea de istro-romani din Croatia, punea bazele multor descoperiri fantastice ce aveau legatura cu electricitatea si magnetismul. De putin timp lumea era ingrozita de experiementul tuturor timpurilor, cu acceleratorul de particule. Ei bine tot el se face vinovat si de asta. Viata lui e fascinanta si poate fi regasita usor pas cu pas pe google. Asta pentru cei interesati de mai mult.
Spuneam de un instrument muzical ce foloseste unul din principiile lui Tesla, acela de generare-amplificare a energiei electrice transformand-o in camp magnetic de intensitate ridicata.
Efectele vizuale sunt insa mult mai spectaculoase decat cele sonore. Iata un adevarat spectacol de sunet si lumini realizat de bobinele Tesla(Tesla Coil):Uimitor nu!? Puteti cauta si alte clipuri pe net cu Tesla Coil. Merita vizionarea dar cum sunt multe eu ma rezum doar la ce v-am prezentat.

Din 1998 azi va recomand:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România