vineri, iulie 10, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Gata e weekend! Se lasa cu petreceri, iarba verde, relaxare si de ce nu buna dispozitie chiar si pe Recomandarea Zilei asa cum sunteti obisnuiti zi de zi alaturi de ultimele noutati funny. Apropos de petreceri.. mare iti e gradina Doamne.
Si letonii?
Bachus asta...Desigur... e fake.. dar unul bun. :))Problema tehnica sau prostie... asa zisa eroare de pilotaj! :))Idem...Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Din traficul indian.... Care pe unde apuca! :))E de rasu` plansu`.
Ce e mai stupid decat sa-ti filmezi propria moarte... Cu trenul peste tine!Eh.. n`a fost sa fie de data asta... :)))
Lipsa de preocupare te impinge si la asemenea indeletniciri cum la fel de fain te impinge si la noi inventii, spre exemplu cantatul la chitara... cu mixerul de bucatarie.
Oare ce marca e mixerul ca e cam galagios... :))))Nu trebuie sa lipseasca farsa din pastila. Una tare cu apa, vecini, gunoi si... politie. :))Ce ziceti de terapia asta?Dupa atata ras... mai conteaza ca ai un sef nashpa sau un sot/soata care te inseala? Nu!... Viata e mult mai frumoasa. :))
Pe final o reclama.. tampita rau. Nu am pus-o in rubrica de reclame, ca acolo apar doar reclame tari ori asta e funny dar amatoriceasca. Un site din rusia isi face reclama...
Hit mi beibi oan mor taim.. Nu zaiet nu pagadi!
Plus o bonificatie. Stim destul de bine ce aduce audienta la tv, circul pe paine. Jerry Springer stie asta poate cel mai bine si aplica tactica la show-ul lui.Tribute to Michael JacksonCativa tineri din Stockholm Suedia isi vor aduce aminte toata viata de regele pop.

Un nou record mondial!

S-a mai stabilit un nou record mondial.
Un jucator de fotbal american din Germania, Martin Latka, a reusit sa treaca in 60 de secunde prin 10 folii de geam super rezistent, stabilind un nou record mondial. De la performanta lui incoace recordul nu a mai fost doborat desi pare simplu... :)))

Cea mai mare mana!

Desigur nu poate fi una umana... :))
Un tanar ingineras din Anglia a lucrat vreo 6 luni pe mana robot ce o ve-ti vedea mai jos, inventia i-a fost si brevetata, urmeaza sa vedem la ce o putem folosi... :)))

Recomandarea Zilei - 10 Iulie 2009

Fratilor as reveni in Grecia ori de cate ori as avea ocazia. Merita!
Azi in rubrica asta doresc ca mai intai sa va prezint cele mai tari hituri grecesti. Saptamana trecuta s-au decernat premiile MAD Video Music Awards 2009.
Au si grecii o Anna Lesko a lor...
Maro Litra - It's Not RightDespina Vandi - Iparxei ZoiA fost si participantul de la Eurovision...
Sakis Rouvas - This Is Our Night Greek version - Pio dynataPentru cei interesati de premiile industriei muzicale din Grecia, pot urmari intreg show-ul in playerul de mai jos:Azi piesa recomandata e din anul 1993:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România