vineri, iulie 10, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Gata e weekend! Se lasa cu petreceri, iarba verde, relaxare si de ce nu buna dispozitie chiar si pe Recomandarea Zilei asa cum sunteti obisnuiti zi de zi alaturi de ultimele noutati funny. Apropos de petreceri.. mare iti e gradina Doamne.
Si letonii?
Bachus asta...Desigur... e fake.. dar unul bun. :))Problema tehnica sau prostie... asa zisa eroare de pilotaj! :))Idem...Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Din traficul indian.... Care pe unde apuca! :))E de rasu` plansu`.
Ce e mai stupid decat sa-ti filmezi propria moarte... Cu trenul peste tine!Eh.. n`a fost sa fie de data asta... :)))
Lipsa de preocupare te impinge si la asemenea indeletniciri cum la fel de fain te impinge si la noi inventii, spre exemplu cantatul la chitara... cu mixerul de bucatarie.
Oare ce marca e mixerul ca e cam galagios... :))))Nu trebuie sa lipseasca farsa din pastila. Una tare cu apa, vecini, gunoi si... politie. :))Ce ziceti de terapia asta?Dupa atata ras... mai conteaza ca ai un sef nashpa sau un sot/soata care te inseala? Nu!... Viata e mult mai frumoasa. :))
Pe final o reclama.. tampita rau. Nu am pus-o in rubrica de reclame, ca acolo apar doar reclame tari ori asta e funny dar amatoriceasca. Un site din rusia isi face reclama...
Hit mi beibi oan mor taim.. Nu zaiet nu pagadi!
Plus o bonificatie. Stim destul de bine ce aduce audienta la tv, circul pe paine. Jerry Springer stie asta poate cel mai bine si aplica tactica la show-ul lui.Tribute to Michael JacksonCativa tineri din Stockholm Suedia isi vor aduce aminte toata viata de regele pop.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România