miercuri, septembrie 22, 2010

Recomandarea Zilei - 22 septembrie 2010. Tinere talente: Andreea Olariu si Madalina Lefter!

Stim cu totii ca actualmente in Italia traiesc foarte multi romani.
Stim ca multi din cei ce s-au intors din Italia au ramas cu obiceiurile italienilor, chiar fani ai vedetelor din cizma. Asa se face ca pentru a fi la curent cu tot ce se intampla acolo si-au achizitionat antene parabolice pentru a putea viziona canalele tv din Italia. Ma numar si eu printre ei....

Saptamana trecuta am ramas surprins sa vad 2 spectacole de senzatie pe 2 canale rivale in Italia, CANALE 5 si RAI UNO. Nimic special ar putea spune cei ce urmaresc canalele italiene pentru ca la ei in comparatie cu programele tv de pe la noi din Romania, gasesti zi de zi, seara de seara ceva de urmarit.

Senzationalul vine tot din partea romanilor... prezenti la cele 2 show-uri de pe canalele tv amintite.
Practic cele 2 emisiuni au ca format descoperirea de noi talente. In principal se adreseaza doar italienilor dar cum si la ei resursele nu sunt inepuizabile au acceptat sa participe la competitii si alti tineri talentati din alte tari, ca Romania spre exemplu.

Ca sa intelegeti, avem 2 fetite minunate... romance, participante la cele 2 emisiuni, cu sanse reale ca la finalul show-urilor, peste cateva luni, ambele sa castige trofeul pus in joc.
Le vom vedea si le vom asculta interpretand LIVE.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România