vineri, noiembrie 27, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Eh nici chiar asa, farsa propriului copil?!Apropos... S-a nascut primul copil klingonian:Alta farsa! Ce inseamna sa fii...curcan:))))Sau ce inseamna sa nu fi roman:))))Sa mai zambim in hohote:))))

Inspirati din filme...

Si poate tot din filme, nu stiu... dar ce e clar e ca tipu` de mai jos e cel mai praf sofer vazut vreodata:Avem de-a face cu idioate in actiune:Dar si cu idioti in actiune:Pazea, caine rau:Ha ha ce tare! La Casa Regala...La final o noua compilatie funny cu stangacii feminine. :))))))

Jocul Zilei - Fashion Expo

Doamnelor si domnilor, intra pe scena....
Ehe fetelor cate dintre voi nu au visat macar o data ca aud acest lucru? Ei bine, azi va ofer posibilitatea la jocul zilei sa va testati abilitatile intr`ale modei. Puteti fi propriul creator de moda si va puteti transpune in pieleaunui manechin de moda. Jocul e simplu, folositi doar mouse-ul... imbracati sau dezbracati corespunzator manechinele alese si veti progresa prin notele primite de la juriu.
Ups... cat pe ce sa comit o gafa. Si voi baietilor puteti participa fara probleme, ca mai toti creatorii de moda de renume, provin din sfera sexului puternic. Games sa fie asadar, Fashion Expo

Recomandarea Zilei - 27 Noiembrie 2009

Pentru inceput, noutati muzicale. Muzica noua romaneasca:

Andra feat. Adi Cristescu - Colt de sufletGiulia Nahmany - Do YouNici urmatoarea piesa/urmatorul clip, nu a fost prezent pana acum pe Recomandarea Zilei....

Madonna - RevolverNana Kwame Abrokwa lansa in primavara lui 1997 un single ce avea sa sparga toate topurile din lumea intreaga. Oare vi-l mai amintiti?!

Nana - LonelyLa final, un nou colind:

FLORIN MURESAN - AS VREA SA-TI FIU CRACIUN

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România