marți, noiembrie 03, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit.
Credeam ca suntem natia cea mai patetica si cea mai jalnica de pe fata pamantului... stiu, parere buna am despre Romania :))))) Dar ce mi-a fost dat sa vad zilele trecute intrece cu mult caracterizarea pe care am facut-o mai devreme. Rasuflu usurat ca nu suntem noi cei mai cei dintre cei mai naspa. Exista o natie mai buna ca noi, nu ca n-am sti lucrul acesta... :)) pentru ca in multe lucruri sunt altii peste noi dar nu vorbim de calitate ci dimpotriva. Priviti ce exista in Rusia.Mergem mai departe si ajungem la un clip ce poate va ofera vreo idee daca vreti sa faceti garzile sibre ale palatelor britanice sa zambeasca sau macar sa schiteze ceva... :)))Nu strica putintica relaxare asa ca facem ceva miscare, gimnastica.
Dorele ne miscam si noi mai cu talent?Se supara cineva daca mai aratam si cativa idioti in splendoarea actiunii?! :))Pe final am pastrat 2 compilatii super haioase, mai intai cateva accidente:

Iar ca bonificatie, pentru iubitorii animalelor, un mic scenariu simpatic foc...Nu ratati pastila zilei de maine, unde ve-ti putea vedea cele mai infricosatoare farse, ce au fost facute anul acesta de Halloween.

Nou Record Mondial!

Azi un nou record omologat de curand in Cartea Recordurilor. Englezul Dan Magness a reusit o performanta nu tocmai la indemana oricui. 52 de rotiri ale mingii de fotbal intr-un singur minut... vedeti voi cum.. :)))))
Bravo lui:

Jocul Zilei - Stunt Dirt Bike 2

Revine si jocul zilei in aria de games. Azi pentru voi Stunt Dirt Bike 2, un joc simplu la care va trebui s ava folositi in mare numai de sagetile d epe tastatura. Un excelent remediu pentru plictiseala de la birou sau de acasa. Nu stiu cum e in tara sau peste hotare dar la Hunedoara azi s-a anuntat ploaie asa ca.... :)))

Recomandarea Zilei - 03 Noiembrie 2009

Mai intai de toate cateva noutati muzicale. Muzica noua romaneasca... Dan Balan - Chica BombPiesa urmatoare are ceva vechime dar pe Recomandarea Zilei n-a fost asa ca poate va face placere sa o revedeti in cazul in care ati mai vazut-o. Puya feat Kamelia and George Hora - ChangeTrecem acum la piesa veche, astazi e randul unei trupe ce facea valuri in 1990-1991, C+C Music Factory cu Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România