marți, noiembrie 03, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit.
Credeam ca suntem natia cea mai patetica si cea mai jalnica de pe fata pamantului... stiu, parere buna am despre Romania :))))) Dar ce mi-a fost dat sa vad zilele trecute intrece cu mult caracterizarea pe care am facut-o mai devreme. Rasuflu usurat ca nu suntem noi cei mai cei dintre cei mai naspa. Exista o natie mai buna ca noi, nu ca n-am sti lucrul acesta... :)) pentru ca in multe lucruri sunt altii peste noi dar nu vorbim de calitate ci dimpotriva. Priviti ce exista in Rusia.Mergem mai departe si ajungem la un clip ce poate va ofera vreo idee daca vreti sa faceti garzile sibre ale palatelor britanice sa zambeasca sau macar sa schiteze ceva... :)))Nu strica putintica relaxare asa ca facem ceva miscare, gimnastica.
Dorele ne miscam si noi mai cu talent?Se supara cineva daca mai aratam si cativa idioti in splendoarea actiunii?! :))Pe final am pastrat 2 compilatii super haioase, mai intai cateva accidente:

Iar ca bonificatie, pentru iubitorii animalelor, un mic scenariu simpatic foc...Nu ratati pastila zilei de maine, unde ve-ti putea vedea cele mai infricosatoare farse, ce au fost facute anul acesta de Halloween.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România