miercuri, mai 27, 2009

Pastila zilnica de ras!

Cei mai cei dintre cei mai feroce barbati din lume....Polonezi in Safari:Hai sa nu fortam nota:Iar la final, o bonificatie.
Ce inseamna un caine dresat:

Mare teapa! Atentie la neatentie.....

Cate si mai cate nu se pot intampla in lumea asta....
In primavara asta am fost sunat de cineva ce mi-a comunicat ca daca particip la un mic chestionar castig ceva garantat. Rahat mi-am zis, ce-am avut si ce-am pierdut. Particip la chestionar, ulterior sunt sunat ca sa ma prezint intr-un loc anume pentru a-mi ridica premiul. Am fost atentionati ca atunci va avea loc si o prezentare in urma careia vom putea achizitiona ceva la super pret.
Vine ziua x si merg, pierd 3 ore de-a`n boulea... vin si fara premiu acasa. E drept ca am primit dupa un timp premiul, o pereche de ceasuri.
La acea prezentare un cuplu a achizitionat o vacanta de 14 zile in insulele Canare, vacanta pe care chipurile o poti lua oricand in urmatorii 2 ani la un pret de doar 900 de euro/ cuplu all inclusive.
Foarte creduli am fost cu totii atunci. Probabil cunoasteti mecanismul si jmecheria afacerii ca s-a tot vorbit de aceste firme si mijloacele prin care cauta fraieri care sa le dea bani pe... nimic.
In fine, am incercat sa fiu cat mai scurt pentru ca nu asta e subiectul acestui post ci filmul de mai jos.
Cineva castiga din greseala un premiu dupa care plateste plateste si iar plateste orbit de premiul pe care l-a castigat... si ajunge intr-un final in curu gol, pentru ca si-a divulgat pana si numarul cardului si codul pin. Totul pare real dar nu e! E o veritabila teapa!
E bine ca a fost doar o farsa dar credeti ca nu exista si in realitate asa ceva? Fraieri sunt destui....
Sa vedem filmul:I-a picat fata.
Deci el merge cu prietena lui in vacanta pe banii tai, nu tu... Tare asta!
Atentie mare la tot ce misca in jurul vostru!

Recomandarea Zilei - 27 mai 2009

Inaintea piesei zilnice vreau sa va recomand si clipul urmator:Din 1993:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România