vineri, mai 29, 2009

Pastila zilnica de ras!

Pisici in actiune:

E vara in toata regula. Ce ziceti de o inghetata?!Si echipele SWAT pot da gres:In plus armata americana e luata la palme de o... maimuta! :))Idioti in actiune:E femeie.... :))) Cum se parcheaza un Ferrari!Si apropos de femei. Ce credeti ca fac pensionarele din Canada atunci cand se plictisesc?!

Cartea recordurilor!

Vreau sa va arat in continuare la ce m-am uitat aseara la TV.
Una din televiziunile lui Berlusconi, Canale 5, a avut anul acesta initiativa de a realiza un ciclu de emisiuni demne de Cartea Recordurilor, Lo Show dei Record. Prezenti la emisiuni sunt si reperezentantii Guiness Book, pregatiti pentru a omologa reusitele participantilor.
Pentru inceput, un tip ciudat ca toti ceilalti din cartea recordurilor, Belen Rodriguez care a intrat in cartea recordurilor tragand cu ochii o sareta cu peste 400 kg greutate! Faza socanta dupa minutul 3 al clipului:Si calul poate merge doar in 2 picioare pe o distanta de 30 de metri. Protagonisti - Gregory Ancelotti si calul Doc:In picioarele d-soareleor de mai jos nu-si doreste sa ajunga nimeni:)))))))))
Britanica Chloe Bruce stabileste un nou record mondial la lovituri cu acelasi picior.Ceva interesant, nou record de cercuri in apa, protagonist - Nicola Brischigiaro:Iar la final, Dennis Avner un american de 49 ade ani:
Omul pisica!Pentru cei dornici de alte recorduri memorabile din celelalte editii:
8000 de goange pe un singur omCel mai mic om din lume si cele mai lungi picioare din lume. He Pingping si Svetlana.Detalii:Cel mai lung par din lume, Asha Mandela.

Un tip tare

Azi vreau sa faceti cunostinta cu Damien Walters, un atlet francez renumit in tara lui pentru curajul, performanta si giumbuslucurile pe care le face.Asta da parkour-ist!

Mai sar tinerii coarda?

Oho... si inca cum, o intind la maxim! Ar spune batranii, referitor la tupeul adolescentilor din ziua de azi:))))))))
Pe vremea copilariei - adolescentei mele tin minte ca aveam o gramada de jocuri. In ziua de azi... role, bmx, faleza, fete, cluburi, net, mess, bla bla...
Bag mana in foc ca tinerii din ziua de azi nu sunt mai fericiti ca si cum eram noi. Dar nah.... te poti pune cu trendul?!
Ei bine, americanii care sunt cu mult inaintea noastra au lasat deoparte tot modernismul(pesemne ca s-au plictitist de trend) si au revenit la ce era odata. Coarda, lapte gros, hotii si vardistii + multe alte jocuri, nu straine romanilor de la 25 de ani in sus.
Iata dovada mai jos:Foarte tare! :))

Cele mai reusite reclame!

Un duel cu final neasteptat:E timpul pentru barbierit!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România