luni, martie 01, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit! Pentru incalzire va propun sa urmariti scurtul montaj cu faze funny de mai jos dupa care intram serios in subiect si administram cum se cuvine pastila de azi pentru o saptamana perfecta.
Cred ca Martisor mai frumos ca asta nu exista... :)))

Jocul Zilei - Daily Fortune Teller

Azi un joc Nostradamic... adicatelea... unul care imbina previziunile astrale cu jocul de-a Mama Omida. :))) Azi cineva ne ghiceste in globul de cristal. :)
Folosind doar mouse-ul alegeti la ce vi se cere in putinele intrebari, ceea ce vi se potriveste iar la final veti avea o diagrama a ceea ce va intereseaza, fie ca e vorba de bani, sanatate, dragoste, prieteni, sex sau orice altceva...
Atentie la ce alegeti si cum completati pentru ca aveti voie la o singura sesiune pentru ca mama Omida probabil oboseste sau doreste sa faca fata tuturor cererilor.. :)) Deci un singur IP poate juca o singura data!
Spor la acest joc!

Recomandarea Zilei - 01 Martie 2010

Recomandarea Zilei revine si azi cu o sumedenie de noi single-uri. Muzica noua dar nicidecum videoclipuri noi asa ca incepem cu noutatile din Romania, dupa care cele de dincolo si incheiem ca de obicei cu piesa veche...
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România