luni, martie 01, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit! Pentru incalzire va propun sa urmariti scurtul montaj cu faze funny de mai jos dupa care intram serios in subiect si administram cum se cuvine pastila de azi pentru o saptamana perfecta.
Cred ca Martisor mai frumos ca asta nu exista... :)))
Credeti ca faza urmatoare se petrece in Romania? Nu desi ar fi fost posibil... :) Se intampla in Ungaria dupa ploile din ultimele zile:Si o noua farsa... cu faina alba:Vedem si un TOP 5 cu cele mai traznite farse in cuplu:Daca va era dor... Idioti in actiune:Prea tare urmatoarea faza... :)))Trecem la animale acum.. Ce se mai poate gasi la McDonald`s?!Si porumbeii calatoresc cu metroul... :)))Si daca tot am vorbit de animale, am pastrat pentru final o super compilatie cu animale destepte. Priviti si va minunati. Ah... si nu uitati sa va puneti Pampers.. :))))))))))Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România