luni, martie 01, 2010

Recomandarea Zilei - 01 Martie 2010

Recomandarea Zilei revine si azi cu o sumedenie de noi single-uri. Muzica noua dar nicidecum videoclipuri noi asa ca incepem cu noutatile din Romania, dupa care cele de dincolo si incheiem ca de obicei cu piesa veche...

Alb Negru - CharismaGrasu XXL feat. Guess Who - Azi nuDj Rynno & Sylvia - Losing my mindDELIA - SUNSHINE suna chiar bine...Amsterdam Avenue feat. Matteo - Mysterious GirlSkizzo Skillz - Sambata DimineataKittens - PersiaKelly Rowland feat. Michael Buble – How Deep Is Your Love de-a dreptul senzational cover-ul
Rihanna – Goodbye la fel ca precedenta...Prince - Cause And EffectLeona Lewis - Can't Fight ItRememberul de azi vine din anul 2001:

Me & My - Fly High
Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România