vineri, decembrie 04, 2009

Votam duminica...Ok si dupa vot doresc sa imi exprim si eu parerea pentru ca e o tara libera si doresc ca poporul asta sa nu fie prostit in fata.
Sa trec in revista cateva momente importante din viata romanilor, momente in spatele carora se aflau la acea vreme Iliescu & Co, cei ce doresc IAR puterea si carora poporul roman nu trebuie sa le-o dea.
Mai intai de toate sa imbinam utilul cu placutul.... E de ras dar asta e realitatea. Clipurile urmatoare sunt destul de sugestive in acest sens.Iar acum trecem la lucruri serioase, la durerea natiei romane pricinuita de acesti hoti. Ii veti recunoaste singuri mai jos:Cine e Iliescu?Si de ce Mineriada din `90?
Pentru ca oamenii strigau Jos Iliescu si acest lucru deja il deranja pe Iliescu! Ce a rfost asta? Dictatura cumva?Noi nu puteam avea o revolutie de catifea? Nu pentru ca trebuia sa fie o lovitura de stat.Revenim in vremurile acestea si il vedem pe seninul sustinator a lui Geoana, Crin Antonescu. Comportamentul lui inainte de a se alia cu acesta....

Rusine Crin Antonescu. Cate fetze ai?!

Alte motive pentru a nu-l vota pe Geoana.

Tot poporul e dat dracului?! Geoana e un nesimtit, vorbeste la plural...Timisoara... Romania toata... nu doarme! Poporul roman nu e prost, cu siguranta. Nu se va intoarce la comunism si nu va vota Geoana.

Trecem peste toate si aflam de ce Geoana se teme de oficializarea prieteniei pe care o are cu Sorin Ovidiu Vantu.
Nicolae Popa a fost mana dreapta a lui Sorin Ovidiu Vântu la Gelsor si la Banca Agricolă. Din tunurile astea două provin banii cu care se plătesc salariile oamenilor de la Realitatea, unde nu se suflă o vorbă despre persoana pentru care lucra Popa. Despre el spunea Maria Vlas ca daca va fi prins capul lui Vantu dar si a lui Geoana va cadea. De ce si a lui Geoana? Pentru ca el l-a ajutat pe Popa sa se ascunda bine pe vremea cand avea o functie importanta la ministerul de externe. Detalii puteti citi aici in noile dezvaluiri bomba aparute in ziarul Curentul din Romania! Asta e Romania bunului simt invocata de aliatul lui Geoana, Antonescu... care a taxat joi seara vizita pe furis a lui Geoana in miez de noapte la Vantu acasa, asta dupa ce in aceeasi zi Geoana il facea malefic pe Vantu? Adica Geoana ne crede prosti de ne arunca pastila cu maleficul Vantu dar pe de-ascuns se intretine prieteneste cu mogulul prieten SOV, adicatelea... Vantu? Pentru aceste lucraturi pe la spatele romanului, Geoana va fi taxat aspru de alegatori.
Merg in continuare pe mana lui Basescu. Imi doresc sa dea de pamant cu toti mogulii ce spera sa se imbogateasca de pe spatele amaratilor de romani ce spera sa traiasca mai bine si care nu pot ajunge la ceasta aspiratie din cauza lor. Votez Basescu pentru ca imi doresc cu adevarat punerea in practica a deciziei poporului exprimata la referendum si anume parlament unicameral si nu mai mult de 300 de parlamentari, cu alte cuvinte mai putini puturosi si chiulangii in parlament pe banii nostrii. Sper ca odata pusa in practica aceasta masura sa se responsabilizeze mai mult orice parlamentar, acestia fiind mult mai usor de gasit si de verificat pentru ca sunt mai putini si cu siguranta atunci ei, parlamentarii isi vor da silinta sa lucreze mult mai mult si mai bine pentru poporul ce i-a trimis in parlament si cu siguranta deciziile lor din parlament vor reflecta mai bine opinia alegatorilor ce i-au trimis acolo. Basescu este garantul acestor lucruri si nu Geoana care va face tot posibilul ca decizia poporului exprimata liber la referendum sa nu fie pusa in practica pentru ca avantajele actuale ale parlamentarilor sa nu fie pierdute.. Geoana fiind un om slab, comandat politic din spate de Patriciu, Hrebenciuc, Nastase, Iliescu, Vantu, Vanghelie si altii.
Daca credeti ca cele prezentate mai sus sunt lucruri ce nu fac cinste unui viitor presedinte atunci duminica veti vota impotriva lui Geoana. Mergeti la vot si Votati Basescu pentru a slabi acesti moguli d epresa si acesti afaceristi mafioti.
Bube are si Basescu si mult mai multe bube are si Geoana dar aici si azi am prezentat doar o mica parte din acestea, bube care pe mine personal ma deranjeaza si pentru care nu-l voi vota pe Geoana ci pe Basescu pentru ca imi doresc ca Romania asta de 2 lei asa cum o numeste Geoana, sa mearga mai departe cu reforma adevarata a clasei politice.

Asadar sa luam aminte....Tradatorul de tara, Mircea Geoana nu are ce cauta la Cotroceni.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România