joi, aprilie 16, 2009

Calatorie sprancenata!

Noi ne plangem de conditiile de calatorie pe care ni le ofera CFR-ul?
Ba ca iarna e frig de-ti ingheata lichidul pe intestin, ba ca vara e cloceala de nu mai sti pe unde sa-ti mai scoti porii afara din tren, ba ca fotoliile nu-s fotolii si parca sunt banci de mocanita, ba ca nenea nasu` e spagar si cate si mai cate!
Pai la noi e bine, uite cum e la ei!
Nu-i mai controleaza nimeni. Ori au toti abonament, ori toti merg cu nasu`.
Nu cred ca ar rezista asa daca clima noastra s-ar muta la ei. Iarna ar deveni congelati numai buni de export la super pret.
Cat priveste confortul, cine mai stie ce-i ala!?

Mai ai si bagaje.... Nicio problema, incap si alea... sau mai bine lasa-le acasa. ;)
Una peste alta la ei se respecta sexul frumos. Au un vagon numai a lor. Wow... :)))

Care e rata accidentelor la ei?

Ei si daca scapi?.... ce misto e sa te catapulteze altul cu un ghiont acolo unde ti-ai dori cel mai putin sa fi atins!? Macar admiri natura pana la urmatorul tren. :))))

Pastila zilnica de ras!

Azi dupa cum bine ati vazut, ne ocupam de trenuri.
O reporterita blonda face un reportaj... in tren. Toate bune si frumoase dar vrea mai mult. Vrea sa si invete sa conduca o locomotiva... iata rezultatul:Azi ofer si o bonificatie, ca sa vedeti ce-i poate debita mintea omului, pardon... copilului, atunci cand se plictiseste.
Iti trebuie:
viteza de peste 330 Km/h, un tren german ICE, o ventuza, o MAARREEEEE doza de nebunie si... doar 20 de ani.Nu mori de una dar mori de alta... Ce ti-e viata pe pamant!?

Recomandarea Zilei - 16 aprilie 209

Azi am pentru voi 3 lucruri la Recomandarea Zilei.
Probabil ca nu ati auzit de Miniatur Wunderland din Hamburg - Germania. Nici eu pana ieri... si mi-am propus sa ajung acolo fiind cel mai spectaculos si mai mare parc feroviar in miniatura din lume. Dar pana ajung acolo privim o prezentare:Acum doresc sa va arat o noua inventie, japoneza cum altfel, ce are de-asemenea legatura cu trenul. Cum ar fi sa calatoriti cu mama si tata pe ruta Bucuresti - Timisoara fara oprire si cu toate astea parintii sa coboare la Deva?! Wow... Cum pisici?!
Japonezii au solutia, prin conceptul non-stop train.Iar la final, o piesa din anul 1999:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România