marți, decembrie 20, 2011

Pastila Zilnica de Ras!

Editie speciala de Craciun, azi 2 compilatii senzationale!Farsa Zilei

2 barbati fac la concurenta ochi dulci unor tinere d-soare si chiar ajung sa se intreaca in cadouri. Apogeul il constituie bradul de Craciun...

Best fails of 2011

O super compilatie cu gafele cele mai tari ale anului ce sta sa se incheie. Din pacate, de rasul curcilor am ajuns si noi cu o memorabila faza in care politia romana intra in forta in actiune....
Vizionare placuta!

Viralul Zilei: eutanasiati cainii

... sau luati-i acasa, e mai bine!
Asa ingerasi nu au ce cauta pe strazi, nu se simt ei mai bine in sanul unei familii, cu caldura in casa si cadouri sub bradul de Craciun?!
Un clip emotionant! Puppy Christmas....

Let It Snow via Google

Astazi a fulguit frumos fapt ce m-a determinat sa va impartasesc si voua ceea ce poate multi dintre voi nu stiu.
Am cautat cu totii mii de cuvinte cred prin Google Search iar acum in luna cadourilor, Google ne face o surpriza placuta noua tuturor celor ce cautam dupa cuvintele Let It Snow .
Asa ca nu va ramane decat sa incercati si voi.... Ce se intampla?!
Apropos... unora cu placa video mai slaba, poate o sa aveti probleme. Sper, ulterior din cazua asta cadoul sa nu fie un calculator nou... din banii vostri! :))

Cadouri de Craciun pentru cei mici!

Este foarte adevarat ca parintii intotdeauna de Craciun vor face tot posibilul ca Mos Craciun sa vina cu darurile cele mai dorite de cei mici.
Unii parinti au avut taria sa le ofere celor mici si altceva... chiar ceea ce nu si-au dorit piticotii. Asta nu inseamna ca cei mici nu au primit si cadourile dorite intr-un tarziu.... Sa nu credem insa ca parintii si-au batut joc de odrasle ci mai degraba le-au oferit cadourile pe masura cuminteniei lor.
E bine si asa, insa partea interesanta o gasim in reactiile celor mici la vazul obiectelor aduse de Mos...
Reactii la cald:

Fail Compilation November 2011

Compilatia cu gafe din luna trecuta este ca de obicei prezenta pe Recomandarea Zilei.

Recomandarea Zilei: Fantani muzicale 6 - special de CRACIUN -

In pragul ajunului de Craciun o ultima selectie cu fantani incantatoare si uimitoare, realizate prin procedee tehnice speciale.
Ultimul popas nu uimeste prea mult prin diversitate tehnologica asa cum am intalnit in episoadele precedente ci mai mult prin imensitatea fantanii ceea ce ii da o spectaculozitate aparte. Si nu intamplator am ales sa inchei seria fantanilor arteziene cu aceasta mai ales ca deja si-a schimbat ,,meniul,, muzical, acesta fiind adaptat pentru Craciun, un adevarat maraton artistic.
Mergem in Las Vegas pentru a vedea minunea arteziana construita la Hotel Belaggio prin cele mai noi clipuri filmate in paradisul cazinourilor.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România