vineri, martie 12, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Wow... e o vreme urata afara.... pe alocuri in Romania ploua si e frig iar prin alte locuri e zapada si viscol.... Eu am in schimb pentru voi toti vesti bune. Vine barza! Nu... nu se schimba vremea.... nu vine primavara ca sa vina barza din tarile calde ci va adug video-stiri funny, bune, la care sa zambiti pana nu mai puteti. O editie incendiara pe care trebuie sa o tratati ca atare, cu lacrimi de la atata ras! :))))

RoBlogFest 2010

Recomandarea Zilei participa pentru prima data la RoBlogFest anul acesta, in 2 categorii.
Pentru mine e mai mult o provocare si n-am sa merg pe principiul serviciu contra serviciu sau mai bine spus vot contra vot pentru ca nu ma intereseaza asemenea jocuri masluite. Anunt lucrul acesta pentru ca am primit foarte multe asemenea cereri pe care m-am saturat sa le tot resping.

Consider ca principiul dupa care se voteaza, ar trebui sa fie simplu si corect: daca iti place in categoria respectiva Recomandarea Zilei, ma votezi... votezi site-ul. Nu-ti place, votezi ce-ti place! Mai simplu de atat nu se poate.

Nu ma intereseaza nici cine castiga si nici cine e pe ultimul loc, pot fi chiar eu atat timp cat nu ma angrenez in asemenea jocuri de culise cu voturi aranjate.
Pentru mine e doar un test si doar atat.

Asta am avut de spus pentru a clarifica situatia si a nu mai primi propuneri de asociere pentru voturi intre prieteni. Sper sa nu mai primesc....

Bafta tuturor site-urilor concurente si fie ca cel mai bun sa castige!


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!


Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Recomandarea Zilei - 12 Martie 2010

Si azi la Recomandarea Zilei cateva noutati muzicale. Muzica noua internationala in special dar mai intai de toate o piesa remixata si alte 2 in premiera, din Romania.
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România