sâmbătă, decembrie 12, 2009

Pastila zilnica de Ras!

O mica farsa funny. La altii iarna deja a venit, la noi de azi se anunta ceva fulgi:Idioti in actiune, cam multi pe la noi tre` sa recunoastem tinand cont de numeroasele amprente de pe asfalturile si cimenturile noastre proaspete.Hai... si Politia in actiune: :))))

Copii spun lucruri traznite Live la tv sau cum reactioneaza un copil cand i se spune ca a castigat un concurs:Nici chiar asa...Cum ar fi daca....Hai la cascaval...Vine Craciunul.. In an de criza aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa ramaneti cu buza umflata. Una peste alta un mesaj pentru toata clasa politica. :))))))

HappyFish loveste din nou...Si tot despre Craciun. Prea mult zel...Capra la noi nu mai mere dar in Spania... e in floare. :))))Bonus-ul de azi. Ne relaxam si ne destindem cu putin aerobic...Mie mi-e rusine de Romania asta....Cand va fi si la noi asa?

Faceti si voi ca ei!

Revin si zic... numai daca puteti! :))
Enjoy....Ehe ce piste bune avem si noi pe Transfagarasan....
Sa trecem la ceva ce nu ar trebui sa lipseasca de la casa omului. SPP:Mda... si ce mai trebuie la casa barbatului de data aceasta? O bunaciune:Perfect si daca am ajuns la asemenea performante atunci sa ramanem in sfera aceasta cat ca tipa africana ce o vom vedea nu e nicidecum un miss da` mai stii poate unora le place... :))))
Important e ce face si nu cum arata:Toate bune si frumoase... Revenim in Asia:NU INCERCATI ASA CEVA ACASA! Ups asta trebuia sa va spun inainte de a va rupe degetele... :)))))

Recomandarea Zilei - 12 Decembrie 2009

Muzica noua si azi la Recomandarea Zilei, defapt o singura piesa ce merita a fi promovata, un cover dupa o piesa foarte cunoascuta. Va las pe voi sa o descoperiti:

J Brazil - Girl I'm Tryin'+ o rearanjare a unei piese recente cu o interpretare de exceptie care nu stiu cat va sta pe youtube datorita drepturilor de autor... :)))

Timbaland - Morning After Dark Ft. Soshy Nelly FurtadoLive-ul de azi, vine din 1991....

AC/DC - ThunderstruckSi acum Colinde 2009.

Etnic - Sus boieri nu mai dormitiPiesa veche vine din 1996. Cati dintre voi va mai amintiti de ....

Samira - The Rain (I saw you)

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România