duminică, martie 20, 2011

Pastila Zilnica de Ras!

Sunteti iubitori de animale?
Da?!
Atunci luati-le de pe strazi acasa. :))
Daca si cele de pe strazi sunt cel putin la fel de amuzante ca cele din compilatia de mai jos atunci merita efortul.
Va prezint o noua compilatie prin care dovedim ca animalele sunt asa cum uneori nici nu ne inchipuim ca ar putea fi, pline de haz.
Animale funny si nu numai.


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

Win Compilation February March 2011

Luna trecuta nu a fost doar luna fail-urilor ci si a win-urilor daca putem sa ne exprimam asa...
Oameni, tineri sau batrani ce merita apreciati pentru efortul, dedicatia si vocatia lor chiar daca nu neaparat nu trebuiesc urmati, nu de alta dar de nenumarate ori au o doza de nebunie nerecomandata nimanui.
Si cu toate astea se poate... Yes we can... este motto-ul lor iar acestia ne impartasesc si noua experientele lor traite pe parcursul lunii trecute.
Majoritatea din cei ce-i vom vedea nu sunt profesionisti in ceea ce fac dar le iese de minune....

Top 20 Perle Ovidiu Hada - Primar de Hunedoara

Ovidiu Hada - Primar in Hunedoara
Nu cred ca exista vreun locuitor in municipiul Hunedoara care sa nu fi auzit de primarul nostru, Ovidiu Hada.
La ultimele alegeri cel putin 50%+1 din locuitorii orasului prezenti la vot si-au pus sperante in acesta. Dom`le vine din America, vine cu investitori americani, va aduce bani in oras, prosperitate, o vom duce mai bine, bla bla... asa spuneau toti cei ce l-au votat.
Nu putine sunt insa vocile acum dupa cativa ani de cand ocupa functia de primar, care spun ca el n-a facut in fond nimic pentru oras, ci doar l-a mentiunut pe linia de plutire care linie... oricum e din inertie. Cu el sau fara el orasul tot asa arata, ba chiar poate mai bine.
Majoritatea locuitorilor sustin ca ne-am ales un primar analfabet iar numeroasele greseli de exprimare, conjugare... ne fac sa credem acest lucru. Pentru a intari cele spuse, va prezint un colaj cu doar 20 de perle transmise live la posturile locale de televiziune unde a fost invitat sa prezinte ceea ce are de facut nu ceea ce a facut. Cu alte cuvinte promisiunile electorale au ramas la acelasi stadiu de... promisiuni si nimic mai mult.
Se zvoneste ca numeroase fonduri ce au fost alocate primariei au fost redirectionate spre interesele proprii lucru pentru care este anchetat, cercetat si trimis in judecata alaturi de viceprimarul Nicolae Robert Dan.
Pana una alta atat ne-a mai ramas in oras pana la viitoarele alegeri de la anul, sa facem haz de necaz.... iar justitia sa-si faca treaba pentru ca probabil vom avea alegeri locale mult mai devreme de termen.

Viralul de azi: Top 10 Drunk Girls sau Cele mai tari 10 Fete Bete, manga

Daca vezi un barbat sub influenta lui Bachus, nu ti se pare atat de iesit din comun ca atunci cand privesti sexul frumos pe 5, 6 sau 7 carari.
Am tot stat si am analizat, nici dex-ul nu prea te lamureste cum se spune, dovada ca ca nu se obisnuieste sa vezi fete bete, in stare de ebrietate, aghesmuite, afumate, ametite, baute, cherchelite, facute, matosite si asa mai departe... ci mai degraba doar barbati beti, forma uzuala, comuna.
Ciudata tare pronuntia in cazul fetelor. De ce? Pentru ca e anormal sa le vezi manga, praf... asa cum le vom vedea in clipul urmator pe cele 10 protagoniste ce au luat la bord cot la cot cu barbatii. :) Sau ma rog... i-au lasat acasa ca sa-si faca de cap. Probabil erau dupa ziua de 8 Martie, un dezmat total.
Ce mica e totusi lumea pentru o femeie atunci cand e beata! Plus ca toti si toate ii stau in cale... :))

Cele mai tari goluri ale saptamanii in Europa! Martie 2011 -3-

Pentru toti iubitorii fotbalului de calitate, o noua serie de goluri fantastice inregistrate in saptamana ce a trecut.
Privim si votam, cel mai tare gol in Europa si nu numai.
Azi, greu de decis...
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România