duminică, martie 20, 2011

Viralul de azi: Top 10 Drunk Girls sau Cele mai tari 10 Fete Bete, manga

Daca vezi un barbat sub influenta lui Bachus, nu ti se pare atat de iesit din comun ca atunci cand privesti sexul frumos pe 5, 6 sau 7 carari.
Am tot stat si am analizat, nici dex-ul nu prea te lamureste cum se spune, dovada ca ca nu se obisnuieste sa vezi fete bete, in stare de ebrietate, aghesmuite, afumate, ametite, baute, cherchelite, facute, matosite si asa mai departe... ci mai degraba doar barbati beti, forma uzuala, comuna.
Ciudata tare pronuntia in cazul fetelor. De ce? Pentru ca e anormal sa le vezi manga, praf... asa cum le vom vedea in clipul urmator pe cele 10 protagoniste ce au luat la bord cot la cot cu barbatii. :) Sau ma rog... i-au lasat acasa ca sa-si faca de cap. Probabil erau dupa ziua de 8 Martie, un dezmat total.
Ce mica e totusi lumea pentru o femeie atunci cand e beata! Plus ca toti si toate ii stau in cale... :))


Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!

Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

daniela spunea...

Sa vezi atatea dobitoace nu este chiar asa de usor. Am vazut si eu destule fete bete si ce prostii faceau. Nu-mi place ma imbat, beau un pahar de vin la o cina romantica dar nu in halul asta.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România