duminică, martie 20, 2011

Top 20 Perle Ovidiu Hada - Primar de Hunedoara

Ovidiu Hada - Primar in Hunedoara
Nu cred ca exista vreun locuitor in municipiul Hunedoara care sa nu fi auzit de primarul nostru, Ovidiu Hada.
La ultimele alegeri cel putin 50%+1 din locuitorii orasului prezenti la vot si-au pus sperante in acesta. Dom`le vine din America, vine cu investitori americani, va aduce bani in oras, prosperitate, o vom duce mai bine, bla bla... asa spuneau toti cei ce l-au votat.
Nu putine sunt insa vocile acum dupa cativa ani de cand ocupa functia de primar, care spun ca el n-a facut in fond nimic pentru oras, ci doar l-a mentiunut pe linia de plutire care linie... oricum e din inertie. Cu el sau fara el orasul tot asa arata, ba chiar poate mai bine.
Majoritatea locuitorilor sustin ca ne-am ales un primar analfabet iar numeroasele greseli de exprimare, conjugare... ne fac sa credem acest lucru. Pentru a intari cele spuse, va prezint un colaj cu doar 20 de perle transmise live la posturile locale de televiziune unde a fost invitat sa prezinte ceea ce are de facut nu ceea ce a facut. Cu alte cuvinte promisiunile electorale au ramas la acelasi stadiu de... promisiuni si nimic mai mult.
Se zvoneste ca numeroase fonduri ce au fost alocate primariei au fost redirectionate spre interesele proprii lucru pentru care este anchetat, cercetat si trimis in judecata alaturi de viceprimarul Nicolae Robert Dan.
Pana una alta atat ne-a mai ramas in oras pana la viitoarele alegeri de la anul, sa facem haz de necaz.... iar justitia sa-si faca treaba pentru ca probabil vom avea alegeri locale mult mai devreme de termen.Hada, lasa`ne.... America te vrea, esti prea bun pentru Rromania.
Daca ti-a placut cel putin acest subiect si vrei sa te anunt atunci cand postez ceva nou ce-ti place, nu rata sansa de a te abona prin email la Recomandarea Zilei sau prin Feed Reader, alegand serviciul dorit!
Cat de mult ti-a placut articolul? Voteaza mai jos:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Prost mai mare ca primarul asta n-am mai intalnit. 8-}

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România