joi, iunie 04, 2009

Pastila zilnica de ras!

Incepem pastila de azi cu farse din Brazilia. Un tip mai zgubilitic renunta la biletul castigator de la loto, aruncand hartiuta la cosul de gunoi. Ce credeti ca se intampla cu oamenii aflati in agentie? Se napustesc asupra cosului precum gunoierii veritabili. :))Pregatiti-va de scene fierbinti. Un cuplu incins intra in farmacie , ia un prezervativ si.... Continuarea: :))))In baia comuna isi face aparitia un invitat neasteptat... :))))De ajutor...Sa ne punem ochelarii sa vedem mai bine... :))Se mai intampla live la TV:

Sedinta foto, pe faleza litoralului... :)))Plus un alt tip de sedinta foto, la nunta:Probabil cunoasteti vorba aia cu... Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea!
Pai e buna pentru clipul urmator, priviti. La pescuit:Este si partea a doua din... La pescuit:Cum credeti ca se stimuleaza productia de lapte pentru purcelusi, la scroafe? Iata raspunsul:La teste:Iata o reclama cu final neasteptat... :)))Cum poti sparge un pahar de sticla folosind doar vocea:Din categoria idioti in actiune avem clipul de mai jos din Rusia.Atentie, femeie(blonda) rusa la volan.Si un altul...Remember:Spre final, o tehnica de autoaparare in urma careia puteti tranchiliza adversarul intr-o secunda:Gata cu pastila pe azi. Va las cu o dedicatie:))

Fetelor, haine de criza!

Fetelor, sfatul meu e urmatorul.
Dupa cum ve-ti vedea si in clip, eu zic sa va apucati de croitorie ca la cat de scumpe sunt hainele in ziua de azi...
Va alegeti voi ce materiale doriti, vi le croiti dupa cum le ganditi si gata hainuta.
Uitati ce se poate face in cateva minute:

Cele mai tari reclame!

Avem mai jos un clip la o companie telefonica ce e prezenta si la noi in tara:

Recomandarea Zilei - 4 iunie 2009

Azi inaintea piesei obisnuite, doresc sa va prezint un clip cu o piesa intr-o interpretare de exceptie, Andrea Bocelli & Helene Segara - Vivo Per Lei
Corul e magnific si creeaza o stare de bine ascultatorului.
Savurati-l la maxim cu volumul la maxim, merita toata atentia:Nu iti trebuie cine stie ce buget ca sa devi un bun tobosar:))Iar piesa zilei e din anul 1991.

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România