joi, iunie 04, 2009

Pastila zilnica de ras!

Incepem pastila de azi cu farse din Brazilia. Un tip mai zgubilitic renunta la biletul castigator de la loto, aruncand hartiuta la cosul de gunoi. Ce credeti ca se intampla cu oamenii aflati in agentie? Se napustesc asupra cosului precum gunoierii veritabili. :))Pregatiti-va de scene fierbinti. Un cuplu incins intra in farmacie , ia un prezervativ si.... Continuarea: :))))In baia comuna isi face aparitia un invitat neasteptat... :))))De ajutor...Sa ne punem ochelarii sa vedem mai bine... :))Se mai intampla live la TV:

Sedinta foto, pe faleza litoralului... :)))Plus un alt tip de sedinta foto, la nunta:Probabil cunoasteti vorba aia cu... Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea!
Pai e buna pentru clipul urmator, priviti. La pescuit:Este si partea a doua din... La pescuit:Cum credeti ca se stimuleaza productia de lapte pentru purcelusi, la scroafe? Iata raspunsul:La teste:Iata o reclama cu final neasteptat... :)))Cum poti sparge un pahar de sticla folosind doar vocea:Din categoria idioti in actiune avem clipul de mai jos din Rusia.Atentie, femeie(blonda) rusa la volan.Si un altul...Remember:Spre final, o tehnica de autoaparare in urma careia puteti tranchiliza adversarul intr-o secunda:Gata cu pastila pe azi. Va las cu o dedicatie:))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România