joi, mai 28, 2009

Pastila zilnica de ras!

Ieri a fost ziua dedicata fotbalului, asa ca azi m-am gandit sa privim cele mai noi faze amuzante din fotbal, faze surprinse de camerele BBC la meciurile din Anglia.
Fotbal pe paine:Si tot din sport, de data asta din basket. Japonezii au realizat cel mai cool dunk. Priviti:Un betiv oarecare din Polonia:Din aceeasi categorie, un grupaj cu cei mai amuzanti betivi din lumea intreaga:Gropi sunt si in China:Am inceput cu fotbal si incheiem tot cu el, ca doar e rege intre sporturi. Sa vedem cum sarbatoresc unii fotbalisti golul.....

Cel mai tare GOOOL

Nu e niciunul din meciul de aseara.
Asta e golul perfect din 2 timpi si 2 miscari. Scurt pe doi cu alte cuvinte.Eh... este sau nu spectator portarul?! :))))))))))))

Desktop 3D!

Cu siguranta filmul de mai jos o sa vi se para interesant atat timp cat imaginea desktopului vostru e una plictisitoare iar shortcut-urile de pe el sunt multe, aiurea pozitionate iar per ansamblu desktop-ul vostru e atat de plictisitor!!!!!
Ieri am privit filmuletul de mai jos si am instalat jmecheria asta 3D. E totala si iti ofera o gramada de posibilitati de a jongla cu tot ce ai pe desktop!
Ei bine softul asta poate fi gasit pe net in varianata free dar si pro, care costa ceva...
Asadar sa privim ce poate BumpTop:

Cea mai tare masina offroad

E in Rusia.
Astia rosii de la rasarit au creat o masina cu iz militaresc ca asa e in Rusia! :))
Este construita doar cu componente folosite in aviatie si poti urca muntii cu ea... ca de acolo te pasaportezi. :)) Glumesc!
Poti traversa rauri chiar si Marea Neagra, Doamne feri de o invazie cu offroad-urile astea ca soldatii nostri in loc sa lupte cu soldatii rusi aflati in monstrii astia cu 6 roti, ei stau sa ia autografe de la ei!
Ia sa vedem cu ce se lauda:

Recomandarea Zilei - 28 mai 2009

Zilele trecute ma uitam la tv si intamplator ajung pe France2 unde ce sa vezi?!
Vedete peste vedete intr-un show de inima albastra. Ce pisici... era din Italia, cum altcumva! :)) Din toata spuma de vedete mi-a atras atentia o melodie interpretata de 2 voci memorabile ce si-au dat intalnire pentru a readuce de la naftalina o piesa de colectie. Astea nu mor niciodata. Vor fi de actualitate si peste 100 de ani!
Sa o savuram si noi:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România