joi, iunie 18, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Fiecare dintre noi a avut macar o data in viata surpriza sa gaseasca intr-un loc anume un invitat nepoftit. Farsa urmatoare e dementiala.Alo... alo...La faze din astea avem si noi un reprezentant in competitie.... :))Si tot cu Alo... O farsa misto...Fathers Day... sau in cautarea tatalui pierdut. Un amator pus pe farse reuseste una buna.Atentie la ursii clonati:Taranii se intreaba de ce efectivele de ovine scad pe zice trece. Raspunsul il aflam mai jos. Pentru ca oile nu se ma ating de berbeci...Si apropos de speriat...Oare ce o fi fost in capul jefuitorilor astora ca numai jafuri nu dadeau... E pe bune, camerele de supraveghere, nu mint, hotii astia este neshte prosti.. :))))))))))))Ati mai vazut pana acuma vreo pisica beata?


Iar la final o noua compilatie de clipuri funny.Plus o bonificatie:

Fa si tu ca el!

Tipul pe care-l vom vedea mai jos nu e un muzician oarecare, e unul mai special ce si-a dorit sa iasa din anonimat si asta cu mult timp in urma pentru ca el nu este la prima reprezentatie.
Daca nu credeti ca se poate canta mergand cu rolele la... sticle, ei bine lamuriti-va privind clipul urmator:Cool.. si acum intrebarea de baraj. Cat a petrecut pana a umplut cu apa sticlele pentru a da fiecarei sticle in parte nota muzicala dorita, plus cat i-a luat sa le aranjeze sub forma de partitura muzicala penru a rezulta ceea ce ati putut vedea!?!
Probabil cel putin jumatate de zi.. :)))

Trecem acum la o alta jmecherie, din baseball de aceasta data. Priviti:

Land Rover power!

Nu stiu daca vreo alta masina poate sa faca ce face Land Rover-ul de mai jos!

Recomandarea Zilei - 18 Iunie 2009

Piesa urmatoare a fost No 1 in 1979:

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România