luni, martie 30, 2009

Romania - Serbia: Huuooooo

Nu stimez OTV, nu stimez emisiunea Fanatic Show... dar adevaruri adevarate s-au spus in emisiunea asta:Si cine e Victor Piturca?
Frate de jmecheri din astia m-am saturat. Pitzi tre` sa plece..... paharul s-a umplut inca de cand a fost prins trisand intr-un cazinou. Federatia trebuia sa-l dea afara in suturi inca de pe-atunci dar n-a facut-o pentru ca o mana spala pe alta.... iar acu` de pleaca aceeasi federatie plateste de-i sare capacu de la bibilica nu de alta dar au fost destul de prevazatori ca sa puna o clauza desteapta in contract.

Uneori si jmekerii o mai musca!

Nah ca vi-au tras`o... Super! Pe viitor poate sunt si mai jmekeri si zboara pe deasupra.. poate poate... asa scapa si de politie! Ha...
Ia priviti cum se duc de buna voie si nesiliti de nimeni, direct in gura lupului cel rau! :))))))0

Stunt Ride 2009 Romania - World Championship

Fratilor daca as avea motor m-as inscrie fara sa clipesc la acest concurs-eveniment... Timp inca mai am suficient pentru inscriere. Unde mai pui ca si premiile sunt extrem de tentante, in valoare de peste 16 mii de euro.
Urban Moto organizeaza prima editie a "Stunt Ride" care va avea loc in 16 Mai 2009 pe Aeroportul International din Baia Mare, Romania. Stunt Ride 2009 este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din motociclism cu numerosi participanti din Romania, Franta, SUA, Ungaria, Canada, Letonia, Polonia, Anglia etc.
Organizatorul evenimentului asigura pentru fiecare concurent un numar de 3 locuri de cazare si masa pe perioada concursului. Regulamentul dar si alte informatii pot fi obtinute direct de la sursa, AICI!

Pastila Zilnica de Ras

Recomandarea Zilei - 30 martie 2009

Azi vreau sa va amintiti de o piesa de top din 1994.
The Power of Love - Celine Dion

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România