luni, martie 30, 2009

Stunt Ride 2009 Romania - World Championship

Fratilor daca as avea motor m-as inscrie fara sa clipesc la acest concurs-eveniment... Timp inca mai am suficient pentru inscriere. Unde mai pui ca si premiile sunt extrem de tentante, in valoare de peste 16 mii de euro.
Urban Moto organizeaza prima editie a "Stunt Ride" care va avea loc in 16 Mai 2009 pe Aeroportul International din Baia Mare, Romania. Stunt Ride 2009 este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din motociclism cu numerosi participanti din Romania, Franta, SUA, Ungaria, Canada, Letonia, Polonia, Anglia etc.
Organizatorul evenimentului asigura pentru fiecare concurent un numar de 3 locuri de cazare si masa pe perioada concursului. Regulamentul dar si alte informatii pot fi obtinute direct de la sursa, AICI!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România