luni, ianuarie 18, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Hei... a inceput calatoria printr-o noua saptamana.
Esti sigur(a) ca esti in autobuzul care trebuie?Cand in raportul lor cu prietenii, fetele se simt pe post de bibelou...:))))Surprize homemade:Cum se prinde un idiot, pardon... criminal! :))Si apropos, idioti in actiune:De k k o live la tv:Politia e si ea in actiune intr-un montaj edificator.. Pfuai ce si-o ia... politia! :))Iar la final... WTF! :)))))))Si daca tot am avut animale la final, bonusul de azi il dedicam in totalitate pisicilor amuzante.
Cele mai tari pisici. The Best of the Best!

Jocul Zilei - Medieval Warriors

Games, games si iar games... :))
Cele mai accesibile si interesante jocuri pot fi intalnite aici pe Recomandarea Zilei.
Jocul de azi este unul extrem de fascinant mai ales pentru cei ce prefera jocurile cu batai. Street Fight sa fie dar sa nu uitam totusi ca vorbim de tehnici de lupta medievale. :))
Pentru a afla cum sa jucati nu uitati sa intrati in meniul afisat, pe Controls.
Bafta la

Accidente spectaculoase!

Pornim la drum cu o noua categorie de postari pe Recomandarea Zilei, accidente spectaculoase.
In Pastila Zilnica de Ras sunt accidente funny aproape zi de zi, insa in posturile dedicate accidentelor voi publica doar accidente spectaculoase si dramatice... Stati linistiti nu veti vedea sange, carne si nici nu veti auzi durerea celor implicati in accidente.
La finalul postului, acordati stele postului, dupa bunul plac.
Atentie, imaginile pot avea efecte emotionale puternice.
Incepem cu retrospectiva anului 2009 a celor mai cumplite accidente in sporturile cu motor.Incheiem cu ceva mai soft, erori de pilotaj:

Scoala chineza de gimnastica!

Ca se munceste din greu in gimnastica pentru a se ajunge la performanta... stim cu totii. Mai stim ca acesti copii, isi sacrifica tineretea, copilaria... traind cu speranta unor medalii pentru cand vor creste mai mari. Si totusi, chiar asa?!
Vedem cum se calesc viitorii olimpici chinezi in gimnastica!
Fara comentarii....

Recomandarea Zilei - 18 Ianuarie 2009

Muzica noua mai intai dupa care ne amintim de un alt succes oldies...

Paradiso Girls – Boyz Go CrazyKat DeLuna - A Change (Tribute to Haiti)AnnaMari Dancs ft Dj Robert Georgescu - A haRemeber-ul eurodance-eurohouse merge mai departe la Recomandarea Zilei cu o alta piesa foarte ascultata in anii eurodance. Din anul 1994:

Unit feat. Red Bone - Move Your BodyOk si la final am si o bonificatie de exceptie. O piesa memorabila interpretata live cu maiestrie la.... tambal.

Metallica - Nothing Else Matters

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România