marți, februarie 02, 2010

Pastila Zilnica de Ras!

Si da... cu siguranta si azi aveti nevoie de pastila zilnica de ras. :))
Marturisesc ca am ras pana la lacrimi urmarind compilatia cu clipuri funny de mai jos:

Nou Record Mondial!

Azi continui rubrica dedicata unor recorduri mondiale de exceptie si am sa va prezint alta performanta inregistrata cu ceva vreme in urma...

Danny Brooks un profesor de sport din Anglia, avand 28 de ani, a folosit o tehnica speciala, regulamentara in fotbalul actual printre altele, care l-a ajutat sa trimita mingea la aproape 50 de metri. El a batut un record vechi ce data din anul 1997, aruncand recent 49,78 de metri.
Vedem si noi isprava lui.

De prin comert...

Nu de putine ori ai navigat si tu pe net, prin magazinele virtuale on line sau dupa caz, prin hypermarket-uri, in cautare de ceva.
Si de cele mai multe ori acel ceva nu se gaseste.
In schimb dai peste altceva, care te mahneste dar te si amuza in acelasi timp.
Inca in anul 2010 se mai fac greseli de tipar la produsele comercializate.
Zilele trecute am fost in Kaufland si trecand pe la raionul de menaj am avut neplacuta surpriza sa vad ca rafturi intregi cu branturi ale unei firme sunt tiparite gresit. Daca tot au facut atatea modele diferite distribuite in intreaga retea de magazine Kaufland, banuiesc ca au si o intreprindere care nu e de ici de colo. Cu alte cuvinte firma asta cu pricina ar trebui sa intelegem ca se respecta pentru ca stim cu totii ca e dificil sa intri pe raft la orice hypermarket din Romania, lucrul acesta fiind destul de costisitor din punct de vedere financiar.
Ok sa nu mai pierdem vremea, haideti sa vedem greseala de tipar!Deci ma bucur pentru ei ca iesit si a fost sa fie doar mai MUIT confort si nu alt cuvant.

Cautam niste naturiste pe net de aceasta data si nu mi-a venit sa cred ca in Romania anului 2010 poti gasi anumite produse moka. Ia priviti cat de mult a fost redus acest sapun.....

Noi Inventii... Ceasuri desteptatoare!

Si acum, la peste 10 ani rememorez anii de liceu, cu naveta aferenta pe Caile Ferate Romane.... Oribil... mai ales iarna! Frig, gheata, viscol, Strei, noapte, miros de carbuni arsi, clase inghetate... sunt doar cateva cuvinte ce imi vin in cap daca e sa ma gandesc la acea perioada din viata mea. A fost greu iarna intr`adevar dar primavara, vara si toamna naveta avea farmecul ei.

Inca n-am ajuns la batranete sa imi scriu povestea vietii asa ca ma opresc aici cu amintirile si folosesc aceasta introducere pentru a prefata ceea ce urmeaza sa va arat.

In vremea aceea un singur lucru detestam, soneria desteptatorului. Frate te ridica si din moarte... :)) DAR era simplu. O mana adormita peste el si il reduceam la tacere, daca aveam chef sa chiulesc pentru ca eram prea obosit, o faceam si mai dormeam o ora cand aveam alt ceas desteptator pus sa sune, solutie de rezerva!

Ce te faci insa daca ai un ceas desteptator precum cel de mai jos!? Ia priviti si spuneti-mi daca vi-l doriti....

Recomandarea Zilei - 02 Februarie 2010

Azi putina muzica noua demna de promovare....
Dar chiar si asa... iata-asculta la ce m-am oprit:
 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România