marți, februarie 02, 2010

De prin comert...

Nu de putine ori ai navigat si tu pe net, prin magazinele virtuale on line sau dupa caz, prin hypermarket-uri, in cautare de ceva.
Si de cele mai multe ori acel ceva nu se gaseste.
In schimb dai peste altceva, care te mahneste dar te si amuza in acelasi timp.
Inca in anul 2010 se mai fac greseli de tipar la produsele comercializate.
Zilele trecute am fost in Kaufland si trecand pe la raionul de menaj am avut neplacuta surpriza sa vad ca rafturi intregi cu branturi ale unei firme sunt tiparite gresit. Daca tot au facut atatea modele diferite distribuite in intreaga retea de magazine Kaufland, banuiesc ca au si o intreprindere care nu e de ici de colo. Cu alte cuvinte firma asta cu pricina ar trebui sa intelegem ca se respecta pentru ca stim cu totii ca e dificil sa intri pe raft la orice hypermarket din Romania, lucrul acesta fiind destul de costisitor din punct de vedere financiar.
Ok sa nu mai pierdem vremea, haideti sa vedem greseala de tipar!Deci ma bucur pentru ei ca iesit si a fost sa fie doar mai MUIT confort si nu alt cuvant.

Cautam niste naturiste pe net de aceasta data si nu mi-a venit sa cred ca in Romania anului 2010 poti gasi anumite produse moka. Ia priviti cat de mult a fost redus acest sapun.....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România