marți, noiembrie 10, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit la o noua pastila in care vedem ce a mai aparut funny pe net de ieri pana azi.
Vara a trecut dar ne-au ramas imaginile. :)) Ne facem incalzirea cu ele....Daca la acesta n-ati zambit, e imposibil ca la urmatorul sa va mai abtineti...Ramanem tot prin vara pentru peripetii la piscina:

Piesa de rezistenta vine de pe stadion. Priviti ce s-a petrecut in campionatul englez de fotbal, duminica:Ce patesti atunci cand treci cu bicicleta peste un airbag?!Apropos de tzoacle.... Tipa asta nici macar nu e blonda...Prost sa fii noroc sa ai... :)))O mica farsa...Daca va vine sa credeti sau nu... pe final avem iar un clip funny cu animale, cu caini simpatici mai exact.Bonus. Francezii pe langa faptul ca au suficient vaccin antigripal dar si pentru gripa porcina, au mai gasit o solutie. Priviti:


Cele mai tari reclame!

Dupa o lunga absenta se intoarce si rubrica dedicata celor mai tari reclame.
Vedem mai jos, un colaj cu cele mai reusite reclame in toamna asta.


Jocul Zilei - Rage of the Dragon 2

Azi un joc de aventura. Rage of the Dragon 2
E simplu dar ca sa stiti regulile cititi instructiunile unde veti afla tastele ce va sunt de ajutor. Ei bine tu esti dragon azi si trebuie sa cuceresti cat mai multe redute din Europa. Cu cat castigi mai multe cetati cu atat devi mai puternic si mai inarmat... bafta la acest games

Recomandarea Zilei - 10 Noiembrie 2009

Incepem ca de obicei cu cateva noutati muzicale ce merita promovate.
Muzica noua de pe la noi, pentru inceput....

Victoria feat Radu Sirbu - Lambada NightDj Layla (feat Dee-Dee) - City of sleeping heartsOne-Effekt - Don`t CryTaio Cruz - No Other OneOK si trecem acum la recomandarea veche, unde va propun o piesa din 1995.
DJ Company - Fly away

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România