vineri, septembrie 11, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Pentru weekendul acesta v-am pregatit cateva faze foarte tari.
Ok si daca e weekend e vremea nuntilor, atunci sa incepem cu o nunta. Cununia la Biserica e prilej de rugaciune pentru sanatate, indestulare, copii multi si sanatosi, cum la fel cununia e si prilej de bucurie. Sa-mi spuneti daca ati mai vazut vreun cuplu mai haios ca acesta ce urmeaza:
Un flickflack mai putin reusit:Si o mica farse, la indemana tuturor:Tot o farsa poate fi considerata si faza urmatoare, una mai dureroasa... Cum sa spargi 2 oua. Desi nu cred ca s-au spart. Nu vad albus, nu vad galbenus. :)))Si apropos de durere. Una de pe la noi di la Radauti. Haida` maaaa......La un concurs de ciclism. Se mai intampla:Ne amuzam si cu un catelus caruia ii place la nebunie sa joace biliard.Daca suntem in weekend, atunci inseamna ca vedem spectacole, mergem care incotro... la discoteca,film, festival sau nunta, botez.
Si pe scena, oricare ar fi ea, se intampla multe faze amuzante. Urmatorul colaj vine sa ne demonstreze asta:La final ne delectam cu ceva sexy. Cate obiecte credeti ca poarta d-soara in... poseta ?

How to... sau cum sa castigi bani!

Intrebare intrebatoare.
Cum poti castiga bani? Sau... cum sa faci bani?
Chiar foarte usor. Aparent afacerea este una profitabila pentru cel ce cumpara dar la o privire mai atenta, dupa un calcul in detaliu, cumparatorul isi da seama ca defapt a fost inselat!
Jmecheria e urmatoarea.
Eu vin cu 20 lei, tu cu 20. Ii punem intr-o cutie, cutie in care se afla asadar 40 de lei si pe care eu vreu sa ti-o vand cu doar 30 de lei. Zis si facut. Psihologic iti pare un deal onest si profitabil dar ia fa un calcul? E ca si cum eu iti dau 20 (ceilalti 20 iti apartin tie sau iti revin tot tie) si tu imi dai 30 sau altfel spus tu imi dai 30 de lei pe 20 de lei ai mei (la care ai pus si tu 20).
Eu am castigat 10 lei dintr-un foc!
Luati-o logic si ganditi.
Exemplul de mai jos e cu dolari dar e cat se poate de clar. Normal... suma pusa in joc poate fi mai mare sau mai mica. Priviti filmul si sa nu mai dati secretul la nimeni.. :))))))

Noi Recorduri Mondiale! Cartea Recordurilor - Guinness Book 2009

Vedem si azi noi recorduri mondiale stabilite zilele trecute.
Incepem cu o ragaitoare. Daca esti barbat ai putea crede ca ca tine nu face nimeni adicatelea ca porcu`. :))) Te inseli amarnic, exista o americanca ce face cat 10 porci la un loc. :)))))
Si pe deasupra si vorbeste ragaind. Priviti:Din aceeasi categorie avem si un pretendent la record, un italian care a cam dat gres... nu i-a iesit nici cea mai lunga ragaitura dar nici cea mai puternica, ce trebuiau sa depaseasca 10 secunde respectiv 107 decibeli.Sa trecem acum la lucruri mai serioase.
Frate m-a dat pe spate urmatorul record. Daca aveti vreodata nevoie de vreun demolator in casa chemati-l pe austriacul Oliver Gratzer.... Pacat zic eu de frumusetile alea de aragazuri ca erau la curent.... Fiti atenti:Urmatorul record e unul extraordinar. Cum poti sta cu capul in jos si sa mai faci si jonglerii cu 3 mingi? Americanul din clipul urmator, Erik Kloeker face exercitii de mic copil si poate... :)) Sta atarnat nu mai putin de 5 minute dupa cum veti vedea mai jos:2 americani au stabilit si ei un nou record mondial la Kite Surf. Ben Morrison-Jack si James Weight au parcurs cu ajutorul Kite-Surf-ului o distanta considerabila de 260 de kilometri in mai putin de 12 ore.
Giumbuslucuri cu mingea poate face oricine, daca le are cu fotbalul dar ce face englezul
John Farnworth nu cred ca poate oricine ca de aia a intrat in Cartea Recordurilor. Cele mai multe lovituri cu fluierul piciorului, mai exact 102 intr-un minut. Wow...Recomandarea Zilei - 11 Septembrie 2009

Mai intai de toate o noutate muzicala via radio21.ro dupa care trecem la piesa de remember.
Inna si noul ei videoclip la piesa Amazing.Cati dintre voi (din cei ce ascultau atunci) va mai aduceti aminte de piesa asta din 1996?

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România