vineri, septembrie 11, 2009

Noi Recorduri Mondiale! Cartea Recordurilor - Guinness Book 2009

Vedem si azi noi recorduri mondiale stabilite zilele trecute.
Incepem cu o ragaitoare. Daca esti barbat ai putea crede ca ca tine nu face nimeni adicatelea ca porcu`. :))) Te inseli amarnic, exista o americanca ce face cat 10 porci la un loc. :)))))
Si pe deasupra si vorbeste ragaind. Priviti:



Din aceeasi categorie avem si un pretendent la record, un italian care a cam dat gres... nu i-a iesit nici cea mai lunga ragaitura dar nici cea mai puternica, ce trebuiau sa depaseasca 10 secunde respectiv 107 decibeli.



Sa trecem acum la lucruri mai serioase.
Frate m-a dat pe spate urmatorul record. Daca aveti vreodata nevoie de vreun demolator in casa chemati-l pe austriacul Oliver Gratzer.... Pacat zic eu de frumusetile alea de aragazuri ca erau la curent.... Fiti atenti:



Urmatorul record e unul extraordinar. Cum poti sta cu capul in jos si sa mai faci si jonglerii cu 3 mingi? Americanul din clipul urmator, Erik Kloeker face exercitii de mic copil si poate... :)) Sta atarnat nu mai putin de 5 minute dupa cum veti vedea mai jos:



2 americani au stabilit si ei un nou record mondial la Kite Surf. Ben Morrison-Jack si James Weight au parcurs cu ajutorul Kite-Surf-ului o distanta considerabila de 260 de kilometri in mai putin de 12 ore.




Giumbuslucuri cu mingea poate face oricine, daca le are cu fotbalul dar ce face englezul
John Farnworth nu cred ca poate oricine ca de aia a intrat in Cartea Recordurilor. Cele mai multe lovituri cu fluierul piciorului, mai exact 102 intr-un minut. Wow...



1 comentarii:

Anonim spunea...

:-L

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România